Födelsedagskänslor deluxe! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Födelsedagskänslor deluxe!

Igår när jag skulle gå och sova var jag alldeles pirrig i hela kroppen. Precis samma känsla som kvällen innan man fyllde år när man var liten. Idag är det nämligen visning av huset som vi har fått lånelöfte för. Jag såg att flera av er tipsade om att lägga ett bud innan visningen, men vi känner att vi vill se huset innan vi köper det.Dessutom har jag haft kontakt med mäklaren som vet att vi är intresserade och ingen annan har bett om förhandsvisning eller lagt bud innan.  Idag är det alltså äntligen dags! Jag är så förväntansfull och hoppas att jag känner mig lika hemma när jag kliver innanför dörren som jag känner när jag tittar på bilderna. Jag har redan flyttat in i alla rum och planerat hur vi ska möblera. Jag ser framför mig hur barnen tassar ner för trappan på julaftonsmorgon (inte Bonnie den här julen, haha), men ni fattar känslan. Jag tänder en brasa. Ibbe bakar frukostfrallor. Åh, mys!

Vi har bokat fotografering av vårt hus om en vecka och förhoppningsvis blir det visning redan den 25 augusti. Jag trivs väldigt bra där vi bor nu och det är första gången som vi har hittat ett hus som känns bättre än det vi har nu. Eller vi har hittat hus som är bättre än det här innan, men läget har varit så mycket sämre. Vi bor i parhus idag och vill gärna bo i villa, men inte till vilket pris som helst. Utsikten vi har från vår uteplats nu är svårslagen. Det är så rofyllt och bästa läget i hela området. Sol från morgon till kväll på baksidan och helt insynsskyddat. Villakänsla fast till ett betydligt lägre pris!

Det har blivit dags att vinterkonservera poolen. Jag hoppades in i det sista att det skulle bli flera varma dagar men badvarmt har det inte blivit igen så nu åker den ner i en flyttkartong och får flytta upp i en ny trädgård till sommaren. Härlig målbild! Jag älskar att ljungen blommar uppe på vårt lilla berg.

Studsmattan får också följa med till nya huset! Lekstugan får stanna tror jag vilket är en liten sorg. Som jag älskar den där lilla lekstugan och det är så många timmars kärlek och jobb som ligger bakom. Jag får helt enkelt hoppas att det är en barnfamilj som köper vårt hus så att någon annan får glädje av den.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Köpte vårt hus och la bud på tidigare läge geten innan visning, givetvis hade vi sett båda innan. Hade definitivt fått ge mkt mer för huset om jag väntat in visningen. Nu fick vi det till bra pris och jag fick se det när ingen annan var där!

   1. Lina

    Så länge du inte skrivit på nåt kontrakt så är inget bindande (på gott och ont – beroende på om du vill ha det eller ej hehe) men självklart vill ju säljaren att den som lägger bud ska kunna stå bakom det med tex lånelöfte osv. Men ett drag kan ju vara att lägga ett förhandsbud och på så sätt ”tvinga” sig till en tidigare visning, då blir budet som med ett villkor att om köparen gillar det hen ser så ligger budet fortf kvar och om säljaren då accepterar så blir det affär. Och då kan man ju ha sopat bort allt/mkt motstånd innan allmän visning med fler intressenter. Vilket kan vara smart vid ett attraktivt objekt.

   2. E

    Har en kompis som hoppade av ett husköp 1 h innan de skulle skriva kontrakt då hon ångrade sig. Hört om en del som vunnit budgivningar och sen har det visat sig att de inte haft lånelöfte, banken kan neka att låna ut pengar till just ett specifikt boende trots att du har lånelöfte. Så bud borde inte vara bindande tänker jag?
    Som köpare har man ju rätt att ångra sitt köp (man får väl dock inte tillbaka handpenningen).

Annons