Ett magiskt bröllop i kärlekens tecken – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Ett magiskt bröllop i kärlekens tecken

De allra flesta bröllop går ju i kärlekens tecken men gårdagens bröllop mellan Elin och George Shaid var något utöver det vanliga. Båda utstrålar en otrolig energi och man mår bra i deras närhet. Elin sa inför alla att hon önskar att alla fick träffa en George. Men jag tycker att alla borde få träffa en Elin också. Hon vill alla väl, är omtänksam och en genomgod människa. Elin och George har minst sagt fått kämpa för sin kärlek och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna när de till slut sa ja till varandra igår. Det var en fantastisk vigsel som genomfördes på både svenska kyrkan-vis och på syrianskt-ortodoxt vis. Det var alltså två präster som turades om och det var häftigt att få uppleva det på första parkett. Avslutningsvis sjöng Gladys del Pilar och då fulgrät jag. Hon stod bara någon meter ifrån mig och sjöng och hennes toner gick rätt in i mitt hjärta och berörde mig väldigt mycket.
shaidwedding_4 shaidwedding_9 shaidwedding_8 shaidwedding_7 shaidwedding_3 haidwedding-5 shaidwedding_10 shaidwedding_12 shaidwedding_1Dagen igår var lugn och harmonisk med alla förberedelser. Jag fick lägga ögonskugga på Elin vilket var en ära såklart om än lite läskigt. Det är alltid lite nervöst att sminka en brud tycker jag. Det är liksom en av de största dagarna i livet och då vill man ju gärna att allt är perfekt. Jag hoppas och tror att hon blev nöjd, hela hon strålade. Att få vara tärna är också en ära och det var så fint att få uppleva allting på så nära håll. Efter att vi hade gjort oss iordning och fotograferats var det förfest för Elins gäster hemma hos en av Georges släktingar. De hade ordnat så himla fint och sen kom delar av Georges släkt och hämtade Elin med trummor, dans och sång. Jag blir rörd idag också när jag tänker tillbaka på gårdagen. Det var så många fina och rörande moment under dagen och kvällen som jag kommer att leva länge på. Jag ska visa klänningen i helkropp sen. Jag tror att Angelica har lite bilder på mig.
shaidwedding_6 shaidwedding_2 shaidwedding_11Sättet som George tittar på Elin är väldigt speciellt. Jag har nog aldrig sett någon titta på en annan människa på det viset. Han avgudar verkligen Elin och det förstår jag. Under middagen framförde han en låt som han hade skrivit till henne. Så fint! Elin och George träffades under Körslaget 2012 när George var med i Gladys Del Pilars kör. Jag var körmamma åt den kören och jag var så glad att flera av körmedlemmarna var på plats under gårdagens bröllop. Under middagen körde de ett medley som fick alla att dansa och sjunga med. En fantastisk dag och kväll på så många vis!
shaidwedding_13 shaidwedding_14 shaidwedding_17 shaidwedding_18 shaidwedding_16 shaidwedding_15 haidwedding_19Nu ska jag njuta av den här söndagskvällen som först består av klippning av Tvillingpodden. Sen ska jag och Ibbe planera veckan och äta middag tillsammans. Förhoppningsvis hinner vi med att titta på någon film också. Hoppas att ni har haft en härlig helg och att ni är laddade för en ny vecka, det är jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. julia

    Åh kan du inte börja skriva lite om era bröllopstankar? Jag gifter mig nästa år också så det är mycket bröllop som snurrar nu 😊

  2. Lina

    Ser ut som ett underbart bröllop! Ni ser fantastiska ut 🙂 Hörde på podden och har tips till hur man kan få till träningen. Lösningen för mig har blivit sats online träning, finns korta effektiva pass. Tar minimalt med tid, man slipper gå ut och det gör att träningen inte blir så stort projekt. Finns säkert massa andra varianter på nätet än sats också 🙂