En vecka känns verkligen lagom nu – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

En vecka känns verkligen lagom nu

Det svider lite i skinnet, trots att jag varit ganska försiktig med solen. Jag börjar känna mig rätt klar med värmen, tzatsikin och semestern nu. Även om vi har jobbat en hel del här nere så har vi ändå kunnat ha semester största delarna av dagarna. Men jag tycker att det ska bli skönt att komma hem och dra igång en hejdundrandes höst på riktigt nu. Vi har fortfarande två dagar kvar på ön och jag ska försöka njuta till max även om jag in ärlighetens namn längtar hem rätt mycket.

Vi reser ju ihop halva släkten och det är mycket logistik och pusslande när det är dags att mötas upp för bad, lunch eller liknande. Fast jag älskar det verkligen. Det här känns som en resa som man bara gör en gång i livet och jag är så glad att vi åkte ner hit. Bröllopet var magiskt och att få umgås med sin familj och släkt en hel vecka känns väldigt lyxigt. Hemma går vardagen på i sitt snabba tempo för alla och vi hinner mest ses på kalas och högtider. Att få sitta ner och prata med sina kusiner till exempel är guld värt. Jag älskar min stora släkt och är enormt tacksam för den. Jag tror att jag har totalt 16 kusiner (!) och snart ännu fler kusinbarn.
P1060497 P1060553 P1060491Idag har allihopa varit ute tillsammans på ön Telendos som ligger precis mitt emot vårt hotell. Det blev sol, bad och lunch där ute innan vi begav oss tillbaka för lite poolhäng och sedan avslutande middag på en fantastisk taverna. Den här ön känns verkligen som tagen från filmen Mama Mia. Vita hus, blå dörrar, blått hav och klippor.

IMG_4273 IMG_4275 IMG_4276 IMG_4283 IMG_4290 IMG_4294 IMG_4297 IMG_4354 IMG_4367

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jessicalagergren

      Ja, nu efter långt uppehåll kommer jag att köra igång igen och gå ner mina sista kilon! 😀 Kram J