En present till mig själv – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

En present till mig själv

Innan vi åkte till New York hade jag bestämt mig för att köpa en väska till mig själv. Jag hade hoppats på att hitta “the one” på Woodbury (outleten) men det var ingen som kändes riktigt hundra. Jag känner att det måste vara en väska som jag verkligen verkligen vill ha om jag ska lägga så mycket pengar på den. Jag hade nästan gett upp hoppet om att hitta en väska och var helt fine med det, tills jag klev in en butik och såg den här. Den är precis som jag hade tänkt mig. Svart med detaljer i guld och med plats för min laptop. Den har ett långt och ett kort band vilket är helt perfekt. Jag gillar att kunna ha en väska över axeln och inte bara i armvecket. Den här väskan tillhör Michael Kors Collection och det känns extra roligt med en modell som är lite ovanlig. Jag älskar den! Nu ska jag bara våga använda den, haha. Jag är livrädd för att repa den. Ni ska se min väska som jag använder nu… jag vet inte vad jag har gjort med den men den har repor på hela ena sidan. Jag borde klura ut vad som har gett dom reporna innan jag börjar använda den här.
michael_korsEn annan sak som jag shoppade i NY var den här rosa stickade tröjan. Den är från H&M så den finns i Sverige också. Den är nog till och med billigare här, men jag har inte sett den i butik på länge så jag slog till när jag ändå såg den i min storlek. Den har en dragkedja i guld längs hela ryggen. Så mysig och snygg på samma gång! Jeansen är inte nya men de kommer också från H&M. På Woodbury hittade jag en jättefin svart blus från Michael Kors som jag ska visa er sen, Angelica köpte en likadan.
rosa_jeansNu ska jag hoppa iväg och hämta Elsa. Jag har fått så mycket gjort idag och nu har jag bara 4642 olästa mail i min inkorg (på riktigt.) Haha! De flesta mail är reklam och sånt, men jag har svarat på minst 50 mail idag och det känns så himla skönt när man betar av sånt som skavt i huvudet länge. Jag måste bli bättre på att svara på saker på en gång, inte markera som oläst och svara en vecka senare. Jag och Elsa ska gå på promenad, jag känner att jag behöver rensa mitt huvud. Idag är ingen bra dag för mig men det kan ju vända, det är ju halva dagen kvar. Hoppas att du har en bättre dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej! Vet att du (och Angelica också kanske?!) pratat om Pms. Kanske har pms redan blivit bättre pm ni bytt till hormonspiralen. MEN om det fortfarande är problem så kan jag tipsa om att söka hjälp på gyn. Du kommer troligtvis bli erbjuden SSRI preparat och det hjälper för dom flesta faktiskt. Jag har nyligen börjat, ska äta ca 1 v under ägglossning och 3-5 dagar innan mens. Jag diagnostiserades med PMDS vilket innebär pms som påverkar vardagen negativt, familjeliv och att jag inte alltid klarat av att gå till jobbet när det är som mest. Är arg, ledsen, låg, dåligt tålamod. Med Escitalopramen som mina tabletter heter hjälpte denna gång, känt mig lugn och harmonisk och jag har inte bråkat och varit arg på min man pga pms. Så skönt. Tror Isabella Löwengrip äter eller iaf ätit ssri pga pms om du vill prata med någon du känner. Min doktor sa så bra för jag berätta att det är jobbigt för min familj med min pms eftersom den går ut över dom. Hon sa då att det är jobbigt för dom men ännu jobbigare för dig och du ska inte behöva må så dåligt. Som sagt kanske inte är något problem för dig längre, eller så har jag blandat ihop dig och Angelica för era röster är så lika😃 Hur som hoppas jag ni båda ska få må bra ❤️