En överraskning att minnas! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

En överraskning att minnas!

Igår var jag och Angelica på ett äventyr med våra småsyskon. Vi fick en adress och en tid att infinna oss och det visade sig vara Punk Royal! Jag har ärligt talat varit lite rädd för den restaurangen för jag har hört att det är en lite tokig upplevelse att äta där. Och ja, det var en upplevelse, men en riktigt rolig sådan! Vi hade så himla trevligt och personalen var outstanding! Om ni inte testat att äta där kan jag varmt rekommendera det.

Jag brukar vara lite rädd för restauranger med stjärnor för det brukar ofta innebära mat som jag inte älskar. Men maten igår var fantastisk! Det var absolut någon liten rätt som inte var min favorit pga tryffel, men jag är glad att jag vågade smaka på allt. Och ja, jag är som ett barn när det kommer till nya maträtter. Jag gillar enkel mat helt enkelt, men som sagt. Prova Punk Royal om ni inte gjort det! Det var superkul och jag är så glad att våra småsyskon tog oss dit!

Man fick låsa in telefonerna i en liten låda och det var så skönt! Bara vara där och då. Så det blev bara en enda bild under hela kvällen.

Vi tog ett dryckespaket som innehöll allt och lite till. Det var med ganska tungt huvud jag vaknade imorse, men vi hade så kul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jag är som du, gillar enkel men god mat. Min mans bästakompis är köksmästare och jobbat på många stjärnkrogar men jag uppskattar inte sån mat 😛 Är för konstiga saker som ryker och man vet inte ens vad man äter trots att det är gott 😛 MIn absoluta favoritrestaurang är AG, inget slår en god köttbit som är tillagad på ett bra sätt.