Jessica Lagergrens

En lugn jul tillsammans!

Då har jag lämnat en härlig julhelg bakom mig. Det var så mysigt att få fira ihop med tjejerna och Ibbe. Vi firade med mamma två dagar innan julafton med Alice och Philip och Angelica (som firade jul i Forsa sen). Kvällen innan julafton hade jag och tjejerna och min moster uppestittarkväll hos mamma. Julafton firades hos min pappa och igår firade vi lite jul med Acko (min bonuspappa). Efter firandet åkte jag upp till Forsa och nu sitter jag här. Jag har tänt en brasa, dricker dagens första kopp kaffe och väntar på att resten av huset ska vakna.

Jag ska jobba här uppifrån mån-onsdag sen åker vi hemåt på torsdag. Jag har noll planer för nyårsafton än så länge. Jag har inte barnen den här veckan så vi får se vad det blir. Kanske blir det ett firande med Ibbe och tjejerna i år, vi får se. För mig har nyårsafton nog alltid varit en viktig dag där jag vill att det ska firas stort. Nu känner jag inte riktigt på samma sätt. Om det beror på att jag inte är inbjuden till någon storslagen fest eller att jag blivit äldre vet jag inte, men det känns inte så viktigt att det blir något stort just i år.

Jag får ro i själen här uppe i mitt älskade Forsa. Det ska bli så mysigt att tillbringa årets sista dagar här.

Efter ganska många försök tog sig äntligen brasan.

Julen 2021 med mina älskade tjejer.

Vi har haft en fantastisk jul och Elsa & Bonnie var mer än nöjda över helgen som varit. Det är fint att få se julen genom sina barns ögon tycker jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Nyår tycker jag kan gå spårlöst förbi. Sitter gärna hemma i myskläder, kanske äter lite gott men har inga som helst problem att gå i säng innan tolv-slaget. Däremot tycker jag att julen är en härlig högtid.