En livslång relation – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

En livslång relation

Det finns en relation i mitt liv som jag vet kommer vara livet ut. Eller jag hoppas det iallafall. Vår relation har gått upp och ned genom åren men just nu är den bättre och starkare än någonsin. Det beror mycket på att vi ses och hörs mycket, att vi är på samma plats i livet och att vi har lärt oss hantera konflikter på ett annat sätt än vi gjorde tidigare. Relationen jag pratar om är såklart relationen till Angelica, min andra halva.

När Angelica och Nicklas var här på middag i lördags sa Ibbe åt oss att vi “gick ner i barndomen”. Han tycker att vi gör det när vi flamsar och tramsar och inte kan sluta skratta. Då ber han oss komma tillbaka från barndomen. Det är svårt. När vi kommer in i ett skratt kan vi inte sluta. Det är som när man satt i klassrummet under ett prov när man var liten och absolut inte fick skratta. En tvillinggrej kanske. Barnsligt? Absolut. Roligt? För oss är det ju det iallafall. Jag önskar att alla kunde få ha en tvilling som Angelica.

Ett skratt tvillingar emellan.

En av jordens härligaste gubbar – Patrik Isaksson! Han gästade Tvillingpodden för flera år sen.

Vi har haft TVILLINGPODDEN tillsammans sen 2014 när jag fick reda på att Elsa låg i min mage. Nu finns ett nytt avsnitt ute av podden och det avsnittet hittar du HÄR. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lissel

    Men ohhh! Som rätt nybliven tvillingmamma till mina tjejer blir jag så sjukt blödig av sånt här! Verkligen en gåva, både för mig och tjejerna att alltid ha varandra