En liten bit av himlen på jorden – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

En liten bit av himlen på jorden

Det här inlägget innehåller adlinks*

Det är helt fantastiskt vackert här uppe! Vi kom fram rätt sent igår och välkomnades av tända marschaller längs uppfarten. Det är spännande att komma till en helt ny plats när det är mörkt tycker jag. Att få vakna och se hur allt ser ut i dagsljuset sen är magiskt. Speciellt här. Den här lilla stugan ligger precis vid Siljan.

Vi började med att leta efter resor till Bali över nyår men insåg att det skulle bli alldeles för dyrt. Om vi inte kunde få sol ville vi ha snö. Vi letade runt bland boenden där det finns snö och fastnade för den här lilla stugan. Du hittar den här. När vi hade packat in oss från bilen i stugan kom ägarna hit och välkomnade oss. Så himla gulligt par! Jag kan varmt rekommendera den här stugan. Jag skrev till Angelica att vi borde åka upp hit och skriva klart vår bok sen. Det här är inte ett samarbete med Air bnb, jag är bara så himla nöjd och glatt överraskad. Har aldrig använt den tjänsten innan.
elsa_jessElsa har hela tiden trott att Mora är en person. Det har varit lite klurigt att förklara för henne att så inte är fallet. Hon har gått runt och letat efter Mora.
elsa_pulkaVi har varit ute och åkt pulka i snön. De har spark här som man får låna också. Så mysigt! Jag såg precis att Elsas overall är på rea igen på Lekmer, du hittar den här. (adlink*)
nusnasPå vägen hem ville Elsa ligga ner.
elsa_nusnasI matchande pyjamasar från Lindex.
kulingSå nöjd över snön även om det var lite klurigt att gå i.
siljan_2Utsikten! Helt fantastiskt vackert.
braskaminHär sitter jag nu framför en tänd brasa. Det är det absolut bästa med den här stugan.

*Adlinks, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Ni funderar inte på att skaffa en sån kamin hemma? Vi använder vår varje dag nu på vintern (bor i kalla Norge 🙂 ). Tror inte ni skulle ångra det 🙂 Ha så mysigt!