En långhelg ute till havs! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

En långhelg ute till havs!

Nu är vi ute med båten och har lagt till och ätit hamburgare till middag. Alla i familjen är supertrötta så nu ska vi bädda i ruffen och krypa ner och titta på Skärgårdsdoktorn tillsammans. Ett av Elsas favoritprogram. Vi har bestämt att vi bara ska titta på det i båten och det tycker hon är supermysigt. Hon sa precis “snart kan vi titta på Skärgårdsdoktorn”. Vissa avsnitt är lite för läskiga för henne tycker jag så de hoppar vi över. Men annars är vi bra på att förklara hela tiden vad som händer och varför.

Jag älskar verkligen vår båt. På lördag ska vi plocka upp Angelica som ska komma och leka med oss. Då blir det skärgårdskrog till middag, jag längtar! Även om det är mysigt att laga mat i båten så är det väldigt skönt att gå på restaurang också. Tänk att vi har en hel sommar framför oss här på båten, om lillasyster och jag mår bra efter förlossningen såklart. Vi tänker att vi tar det som det kommer men i de bästa av världar så kommer vi kunna hänga på båten en hel del.

Älsk på alla mina fräknar!

Nu läggdags! Hörs imorgon! Då ska jag försöka spela in en sminkvideo.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Haha vad gulligt att hon gillar skärgårdsdoktorn 😂 vi fick en liten Wilma i vintras. Kanske namntips till lilla tjejen i magen 😊