Elsas stora intresse för dans & show – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Elsas stora intresse för dans & show

I annonssamarbete med NetOnNet
.
Sen Elsa var en liten bebis har hon tyckt om musik. Jag tänker att alla bebisar kanske gör det, men Elsa har en otrolig känsla för rytm och toner. Hon hör vilka toner som spelas och lär sig låtar efter att ha hört dom en gång. En sak som Elsa verkligen älskar är dans. Efter en termin på simskola ska hon börja dans igen till våren. Dock ska jag se om det finns någon skola som show/teater/sång också, och inte bara dans. Sen hoppas jag att hon kommer att vilja gå i en musik-klass när hon går i skolan.
.
Vi har testat en bluetooth-högtalare från NetOnNet som kan skifta i 16 olika färger och Elsa älskar den! Det följer med en fjärrkontroll som hon med glädje rattade. Det är otroligt hur snabbt hon lär sig! Ett stort plus är att högtalaren är vattentålig så man kan absolut ha den utomhus sen på kräftskivor och fester i sommar. NetOnNet har massor av rolig och bra hemelektronik till riktigt låga priser och finns online och i lagershop. Klicka HÄR för att komma till högtalaren.
“Kan du göra såhär mamma?”
Högtalaren kan blinka och lysa i massor av olika färger, men man kan lätt ändra med fjärrkontrollen så att den har ett och samma sken också. Elsa föredrog blinkandet i takt med musiken som strömmade ur högtalaren.
Inte helt lätt att fånga dansråttan på bild!
Elsa gillar att vara chef över fjärrkontrollen! Ett riktigt stort plus är att NetOnNet alltid har snabba leveranser.
Klicka HÄR för att komma till NetOnNet och hitta dina favoriter.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.