Elsas leksuga – en liten sockerbit! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Elsas leksuga – en liten sockerbit!

Nu har nya numret av Family Living kommit ut (iaf till prenumeranter). Elsa, jag och lekstugan plåtades för ett tag sen till ett leksstugereportage. Det blev så fint! Jag såg också att Caroline Borg har gjort ett jättefint reportage om hur man gör en magisk glasskiosk. Det måste ni spana in! Jag blev så sugen på att fixa det till Elsa.

Jag älskar verkligen Elsas lilla lekstuga! Om vi någon gång flyttar vill jag att den ska följa med. Fast det vore också kul att göra en helt ny, men andra färger. 

Älskade Elsa! Hon trivs verkligen i sin lilla lekstuga. 

Se så fint! Jag blev sugen på att ha glasskiosk som sommarprojekt. Spana in hela glassreportaget i senaste Family Living. 

Idag är jag på kontoret och har en heldag ensam här. Jag har slagit på klassisk musik. Älskar det! Jag jobbar absolut bäst till lugn och klassisk musik från högtalarna. Ibbe har kommit hem från inspelningen i London och idag är det han som både hämtar och lämnar. Det känns skönt att jag ska få jobba utan någon som helst tidspress, eller ja, jag ska ju hem någon gång i eftermiddag, men det är inte samma stress när jag vet att jag inte behöver skynda till hämtning.

Fler av er har efterlyst fler “dagens outfit” så here we go! Idag har jag på mig en t-shirt från H&M och kjol från Lindex. Egentligen hade kjolen två volanger till i längd, men jag ville ha en kortare variant så jag klippte bort dom.

Idag går den här lilla på sommarlov och det har blivit dags att bestämma vad vi ska hitta på. Vad ska ni göra i sommar? 

Det har blivit hög tid för mig och Ibbe att planera årets semester också. Det känns som att det har gått i 180 för både mig och Ibbe hela våren så vi har inte prioriterat att bestämma något om semestern. Det bästa tycker jag är när man kan sitta ner tillsammans och berätta sina förväntningar på semestern. Jag älskar att hitta på saker, helst hela tiden, medan Ibbe är i ett större behov av återhämtning. Det kan krocka i en relation, speciellt om man inte har uttryckt vad man behöver och vill. Där handlar det också om att kompromissa tror jag och inte bara göra saker på egen hand för att det passar en själv. Hur gör ni som lever i en relation inför semestern? Pratar ni igenom förväntningar och behov eller kör ni bara på som det kommer?

Min lilla familj. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karo

    vi har sällan sommarsemester tillsammans eftersom med våra jobb så funkar det inte.Så vi har försökt ta en vecka tillsammans med barnen på hösten och då åkt utomlands. Nu är barnen stora och sommarjobbar.Jag tycker det är skönast att inte ha för mycket planerat, utan försöka återhämta mig, tror även att barnen har behövt sina lov till återhämtning och bara kunna
    koppla av.

  2. Lina - Mammaliv och Inspiration

    Tror att det är väldigt bra att prata igenom förväntningar på semestern innan så blir det mindre missförstånd och besvikelser. Samma med resor och storhelger. Jag och min sambo brukar dessutom stämma av varje fredag vad vi tänkt inför helgen, har för mig att det var du som tipsade om det i podden. Det funkar superbra och minskar verkligen besvikelser