Elsas 1-årskalas i bilder – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Elsas 1-årskalas i bilder

Elsas kalas idag var så himla mysigt! Det blev nästan helt perfekt timing att kalaset började vid 14. Elsa hann äta lunch, vila länge och sedan äta lite mellis innan gästerna kom. Jag hann dock inte göra tårtan innan men jag fick hjälp av Sussie, min pappas fru, så vi slängde ihop den tillsammans. Som fika hade vi tårta, kakor, cupcakes som jag köpte, satte i andra formar så att de såg hembakta ut (så bra knep) och sedan spritsade jag dem. Jag gjorde även härliga fruktspett och det var det som gick åt mest. Jag är så glad över min familj och släkt. Jag ser fram emot mitt och Ibbes bröllop nästa sommar så himla mycket. Tyvärr kunde inte hans familj komma idag, men det vore roligt att lyckas få till ett möte mellan våra familjer innan bröllopet. Tänk att vi har varit tillsammans i 4 år och redan har en liten kiddo på ett år. Bästa året ever!
kalas_4 kalas_14 kalas_1 kalas_10 kalas_2 kalas_3 kalas_15 kalas_11 kalas_16 kalas_9 kalas_12 kalas_20 kalas_21 kalas_13 kalas_17 kalas_19 kalas_18 kalas_5 kalas_6 kalas_7En enda liten Bing blev det, men Elsa verkar mer än nöjd med dagen ändå!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My

  Vilket underbart härligt kalas och det blev ju hur mysigt som helst och vad härligt att ni kunde vara utomhus:) Så fint ni har på er baksida!!!

 2. Hanna

  Grattis gullElsa på födelsedagen! Jag har en undring, om du har tid skulle det vara intressant att höra ditt resonemang om jämförelse mellan kusinerna. Min bebis har en kusin på sin pappas sida (alltså inte min släkt) som är några månader äldre och det är ett ständigt jämförande av barnen. Vem som är sötast, hur de ser ut, vem som gjorde det och det först, personligheter osv osv. Så tröttsamt tycker jag! Hur är det med lagergren kusinerna? Slipper ni sånt? Kram!

 3. Cathrin

  Vad mysigt! Skönt med ett opretentiöst kakbord. Håller på att planera min dotters ettårskalas och verkar inte veta var jag ska sluta med hur mycket godsaker det ska finnas. För oss blir det första gången våra familjer träffas. Då har vi varit tillsammans och bott ihop i ungefär 9 år och varit gifta i snart 3 år. Lite tokigt.
  Ser superfint ut på baksidan! Bra jobbat!

 4. Ellen

  Åh vad mysigt med kalas, så fint tält!
  Har era familjer aldrig träffats? Känner du dej nära hans familj?
  Hur tänker ni med Elsa och äta socker? Vad äter hon en vanlig dag? /Nyfiken med många frågor 😄

 5. Elin

  Vilka fina bilder! Hon verkar ha fantastiska vuxna förebilder kring sig. Och vilja underbara bebislår hon har! Så söt ❤️