Jessica Lagergrens

Elins möhippa med Oleg från Idol!

Igår var det äntligen dags för Elins möhippa. Vi hade en fullspäckad dag inplanerad och min klocka ringde redan 05.00 för att hinna med allt. Stax efter 08 kidnappade vi henne med riktigt obehagliga masker. Först visste hon inte vilka det var som kidnappade henne men efter ett tag insåg hon att det var jag Maria och Andy som skulle föra bort henne. Efter kidnappningen åkte vi hem till Andy där det var förberett med en härlig frukost för alla. Vi hade egentligen tänkt vara utomhus men med tanke på det ostadiga vädret så bestämde vi oss för att vara inomhus istället. Första aktiviteten på schemat var Bumper balls. Jag har aldrig testat det innan och blev chockad över hur jobbigt det var. Själva bollen väger 10kg och det är som att springa med en lite bastu runt sig. Alla blev sjöblöta av svett men det var riktigt riktigt roligt. Jag var livrädd för att bli tacklad så att jag skulle flyga i golvet, men bruden fick in en stenhård tackling så att hela min boll och jag flög all världens väg. Det var SÅ kul!
masker_mohippa P1010251 P1010259 P1010272 frukost frukt_choklad P1010296 P1010317Efter första aktiviteten hade vi bråttom iväg till vår lunchbokning. Även om man känner i planeringen att det inte ska bli stressigt så blir det ändå det när man har tider att passa hela tiden. Fast jag tycker ju att det är roligt med många aktiviteter och hoppas att det blir minst lika många på min möhippa. Efter lunchen åkte vi till en SPA-anläggning där bruden fick en ansiktsbehandling och den som ville fick boka in en massage. Det var jätteskönt att bara få slappna av en stund. Efter spa-tiden åkte vi hem till Andy igen där vi lekte lekar och inväntade en av dagens höjdpunkter. Maria hade fixat så att Oleg från Idol kom och sjöng sin Electropop. Ni hittar ett filmklipp på det på min insta, jessicalagergren heter jag där. Elin ÄLSKAR den låten och blev så chockad över att han kom. Sedan var det dags för mängder av tapas på söder. Sedan blev det utgång, men det hoppade jag över. Jag har känt mig hängig i snart en vecka och imorse vaknade jag med feber. Idag blir det vila hela dagen med undantag för älskade Philips 1årskalas. Jag skriver mer om honom och hans första födelsedag ikväll.
P1010322 P1010336 oleg P1010344 andy_angelica restaurangNu längtar jag ännu mer efter bröllopet den 24 september. Det var så mysigt att träffa alla och lära känna nya människor som också kommer att vara på bröllopet. Det är väldigt många gäster på bröllopet som jag aldrig har träffat och då är det skönt med en liten grupp som man har hängt med innan iaf. Den dagen kommer att bli helt fantastisk!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.