Drömmen som blev sann! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Drömmen som blev sann!

Nu har jag precis varit på ett företag och lämnat in fem av mina målningar av djur som äntligen äntligen ska få bli posters! Posters som ni kommer att kunna köpa! Jag sålde ju en del original för några hundra kronor, men fick till slut så många beställningar att jag kände att det var dags att göra verklighet av en dröm. Jag kontaktade ett posterföretag med min idé och dom nappade så snart finns alltså fem av mina djur till försäljning som posters! Så himla kul!

Det känns lite overkligt och nu hoppas jag verkligen att det är flera av er där ute som vill ha mina posters på era väggar. Jag har främst tänkt till barnrummet, men det är såklart en smaksak. Det blir fem djur till att börja med. Jag säger såklart till när de finns att beställa. Det kommer inte undgå någon som följer mig om vi säger så, haha. Så stolt!

Här är ett av motiven. En liten elefant!

Sen blir det en liten dinosaurie! De övriga djuren visar jag såklart sen när dom är klara som posters.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Vad roligt med postersarna!

    Jag kollade på klippet från Dr Phil häromdan men jag förstod aldrig varför du var med i klippet. Använde creepet både Angelicas och dina bilder eller fejkade han/hon en syster till Maria?