Drömmen blir till verklighet! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Drömmen blir till verklighet!

Jag älskar blommor och att skapa med händerna. För ett tag sen sökte jag till en floristutbildning till våren och idag fick jag veta att jag kom in! Drömmarnas dröm! Jag är så himla glad att min dröm äntligen blir till verklighet. En av mina största inspirationer är Madeleine som driver Add a flower här ute i Åkersberga. Hon är en magisk kreatör och en fantastisk människa. Jag hoppas att jag kommer kunna ha min praktikperiod hos henne sen. Det hade varit så drömmigt!

När jag kom hem idag stod en bukett utanför dörren från just Madeleine. Hon har ett koncept som heter fredagsbuketten för de som bor i Åkersberga med omnejd. Jag har beställt det till vänner flera gånger och kan varmt rekommendera er att göra det. Det var också hos henne som jag var på en kranskurs under hösten. Jag ser så mycket fram emot 2021 nu! Låt drömmen börja!

Tusen tusen tack Madeleine!

Amaryllis i en härlig aprikos färg!

Jag är SÅ lycklig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Kolla in min systers ateljé vetja! Tror du skulle gilla hennes stil 🙂 “pionblomsterateljé heter hon på instagram!

  2. Anna Karlsson

    Stort grattis!!! Så spännande att både du och angelica tar lite nya vägar i livet! Kan ni inte berätta lite om era framtidstankar i podden? Var ni vill lägga fokus, hur det blir med nya kontoret osv! Så inspirerande!