Dr. Phil – här kommer vi! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Dr. Phil – här kommer vi!

Ni som följer mig på Instagram, jessicalagergren, kanske såg att självaste Dr. Phil har efterlyst Angelica. Och nej, det var inte på skoj. Det är på riktigt i allra högsta grad. Nu har producenten för programmet hört av sig och både jag & Angelica ska gästa Dr. Phil, via Skype. Vi har spelat in ett kort klipp om oss till Dr. Phil som vi har skickat till producenten. Vad det handlar om kommer vi berätta när det är inspelat och klart!

Idag skiner solen och vi ska åka ner till havet. Alla barn är småsnoriga och jag har vabbat nästan hela veckan. Det ska bli skönt att komma ut och få lite frisk luft. Det känns som att jag har ett tungt blött täcke över mig konstant och det är ingen skön känsla. Jag funderar på att ta med mig baddräkten och doppa mig själv i havet. Det känns som att det behövs. Jag behöver ny energi. Jag sover oroligt och känner mig ledsen när jag somnar och när jag vaknar. Min faster fattas mig och det känns helt overkligt att hon inte finns längre.

Så tacksam att hon finns i mitt liv. Hon har sovit hos mig flera dagar i rad. Det känns fint att vi har varandra genom allt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.