Det önskar sig Elsa i julklapp – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Det önskar sig Elsa i julklapp

Förra året önskade sig Elsa en sparkcykel i julklapp. I år är hennes önskan lite svårare att uppfylla. Hon har nyligen börjat titta på Frost igen och är helt uppslukad av både Anna och Elsa. Det som fascinerar henne mest är Elsas krafter och det är just det hon önskar sig i julklapp nu. Krafter – i händerna. Jag funderar på om vi ska köpa fingervantar och säga att det är krafter i dom. Vad tror ni om det?

Jag tror inte att jag och Ibbe ska köpa julklappar till varandra, men jag har köpt en liten liten sak till honom. Det har varit så mycket nu för båda på jobben innan jul så vi har inte hunnit prata om hur vi ska göra med julklappar. Jag tycker att det vore härligare om vi bestämde oss för att göra något tillsammans istället för att köpa saker. I 40-årspresent fick Ibbe ett presentkort på Yasuragi för två så det vore fantastiskt om vi kunde boka in ett dygn där. Jag har bara varit där en gång och det var innan de byggde om. Jag gillar lugnet där och att alla går runt i morgonrock (heter något speciellt men kommer inte på nu.) Jag behöver ordentlig återhämtning och har kört på lite för hårt för mitt eget bästa. Imorse vaknade jag med halsont och helt matt i kroppen. Jag har insett nu att sömnen är viktigare än någonsin för mig och jag behöver lägga mig i sängen innan 22 för att jag ska få må bra dagen efter.

Här var Elsa en liten mini.

Hur gullig liten Elsa? Jag hittade de där röda skorna när jag rensade på Elsas rum och la dom i en minneslåda. Jag tror att hon fick Babba av Ibbe den julen och det är fortfarande Elsas favorit av alla gosedjur.

Här är Elsa och Tomten förra året. Guldskorna ligger numera också i en minneslåda. Hon fick dom av min mormor förra julen och hon älskade sina dansskor.

I helgen ska vi köpa gran. Jag tänker att Elsa ska få välja den hon tycker är finast. Dock blir det ingen kungsgran i år som tidigare år. Där vi har köpt gran kostar den runt 6-700kr vilket inte är prioriterat i år. Dessutom doftar vanlig gran ljuvligt, även om den kanske barrar lite mer och sticks.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Nu är hon ju inte så gammal men finns kanske någon typ av trollerilåda som hon kan få lite magiska krafter av? 🙂

 2. Patricia

  Förresten ska du göra KUB? Vi ska in idag!! Så spännande. Och nervöst. Men mest spännande. Ha en fin dag ❤️

 3. Patricia

  Jag älskar din blogg. Tack för att du skriver så öppet. Känner mig så ensam irl med mina kräkningar o mående.. är i v.13 och hoppas hoppas hoppas hela tiden att det vänder nu. Heja oss 🙂

 4. Amanda

  Herregud vad du klagar hela tiden, så tråkigt att läsa din blogg. Trodde den skulle bli roligare att följa nu när du blev gravid men icke.

  1. Jessica Lagergren

   Haha what? Vad klagade jag på i det här inlägget? Återkom när du är gravid och kräks 8 ggr om dagen och två jobb. 🙌🏻 Din kommentar muntrar inte upp någons vardag direkt!

   1. Amanda

    Du skrev att du vaknade med halsont och matt i kroppen.. Det är alltid massa klagande tycker jag. Jo tack, jag hade hyperemesis gravidarum i 25 veckor och jobbade heltid och renoverade huset så jag vet hur det är att kräkas hela tiden och samtidigt ha fullt upp. Nej det var inte menat att muntra upp utan att du kanske ska tänka på att inte klaga så mycket.

    1. jessicalagergren

     Haha, men hur kan du då ha noll förståelse? Jag skriver som det är, jag kommer aldrig låtsas att allt är toppen när jag mår skit. Om det inte faller dig i smaken får du följa någon annan blogg där allt är toppen och alla tiders hela tiden.

   2. Lina - Den mysiga mammabloggen

    Så onödig kommentar. För det första är det väl inte att klaga när man skriver att man har ont i halsen, det är ju bara fakta. Sedan FÅR man tycka att det är jobbigt när man är gravid. Jag drabbades av både, illamående, migrän, utmattning och nedstämdhet under min graviditet. Där skulle du ha hört en som klagade haha. Tycker Jessica är grym som över huvud taget orkar både jobba, blogga och ta hand om Elsa.

  2. Maria

   Vilken wowrd kommentar? Hade du kräkts som en galning dygnet runt och roffat jobb och barn hade du nog inte varit så positiv heller. Fine hon är gravid och glad för det men mår fortfarande inte alls bra.. läs en annan blogg där det bara är falskt igenom med att man dansar på rosor ist om det passar dig bättre. Usch för sånna som du alltså.

  3. Lina - En mysig mammablogg

   Så onödig kommentar. För det första är det väl inte att klaga när man skriver att man har ont i halsen, det är ju bara fakta. Sedan FÅR man tycka att det är jobbigt när man är gravid. Jag drabbades av både, illamående, migrän, utmattning och nedstämdhet under min graviditet. Där skulle du ha hört en som klagade haha. Tycker Jessica är grym som över huvud taget orkar både jobba, blogga och ta hand om Elsa.

  1. jessicalagergren

   Just det, tack! 😀 Älskar Yukata! Har sett att de har en längre modell nu än sist jag var där! 🙂 Härlig arbetsplats! 😀 Kram J

 5. Hanna

  Granngården var också billiga granar

  Vi skippar julklappar iår till varandra ja goch mannen. Vi har istället bokat en övernattning på herrgårdaspaa i januari. Känns så skönt! Kommer vara precis vad gravidkroppen (då i v 33) behöver.

 6. Jennifer

  Vi har slutat köpa presenter till varandra. Vi bestämmer istället något vi köper ihoo/gör ihop. Ett år blev det nu matgrupp, i år blev det ny kyl å frys. Ett år var det konsert biljetter till sommaren och en gång en resa. Vad som helst, men inte utbyte ❤️

 7. Jessica

  Vi köpte kungsgran på Ikea som Johanna skrev👇🏻 Superfin, jättestor och helt perfekt. Tog in den på Lucia och den står sig jättebra 👍🏻

 8. Johanna

  En Kungsgran på Ikea för 250kr och få ett presentkort på Ikea för 100kr. Gäller till den 23/12!
  Åk dit och kolla!
  Tack för bästa bloggen!
  Kramar johanna

  1. jessicalagergren

   Tack för tips! 🙂 Bor lite för långt ifrån IKEA för att åka dit och köpa gran, men mkt bra tips till andra som bor närmre! 😀 Kram J

Annons