Det här är jag! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Det här är jag!

Så roligt att så många nya läsare har hittat hit! Trots lite färre inlägg än vanligt såhär i sommartid är ni faktiskt väldigt många som kikar in här varje vecka och det är superkul! För er som precis har hittat hit tänkte jag berätta lite om mig själv genom att svara på några frågor.

Namn: Jessica Alexandra Lagergren
Bor: I en stor villa i Åkersberga utanför Stockholm
Ålder: Född 85 så fyller 35 i september.
Familj: Sambon Andreas som kallas för Ibbe. Tillsammans har vi döttrarna Elsa, född i maj 2015 och Bonnie född i juli 2019. Vi har en liten svart katt med vita fläckar på hakan som heter Signe. Jag tror att hon är runt 9 år. Jag har en tvillingsyster, Angelica, en lillasyster Caroline och en lillebror Claes. Mamma och pappa separerade när jag och Angelica var 2 år.

Gör: Frilansar som journalist och lite som illustratör. Jag driver mina sociala medier som är den här bloggen, Instagram, jessicalagergren, och tillsammans med Angelica har jag Tvillingpodden. En populär humorpodd som lyssnas på av hela 50 000 personer i månaden.

Jag är på en plats i livet där jag verkligen trivs. Jag har en fantastisk familj och världens bästa vänner. Jag är frisk och har ett av de roligaste jobben jag kan tänka mig. Den 10 augusti flyttar vi in i ett sprillans nytt kontor i Täby Park. Trots Covid 19 rullar det på ganska bra för oss. Det har absolut märkts i ekonomin att det pågår en pandemi men vi har minskat lönerna och försöker ta en dag i taget

Jag tar aldrig mitt jobb för givet utan är absolut beredd på att göra något annat om det här inte skulle fungera i längden. Drömmen vore att skriva en bok eller att få illustrera till någon annans barnbok. Jag är mycket för att säga mina drömmar högt och tror stenhårt på att det leder till något, litet som stort! Jag hittade en lista i Angelicas blogg som hon i sin tur hittat i Nisse Edwalls blogg. Här kommer den!

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
– Nu är det inte aktuellt med fler barn i dagsläget men om jag någon gång i framtiden fick en till dotter skulle jag vilja döpa henne till Lo. Bonnie heter Lo i andranamn och jag älskar det namnet.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
– Oj, vad svårt! Sex utan kärlek men med Ibbe isf.

3. Har du bra självförtroende?
– Ja, nu har jag det, men så har det inte alltid varit. När jag var i tonåren var jag väldigt osäker. Både på mig själv som person och i min kropp. Allt jag ville var att passa in, men jag tyckte aldrig att jag gjorde det. Jag har alltid varit en väldigt högljudd person som både syns och hörs. Nu älskar jag min lite galna personlighet men det har verkligen tagit tid att landa i det.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
– Renovera det enda rummet i huset som inte är renoverat, ena badrummet. Det blir nog till årsskiftet eller i början på nästa år. Sen vill jag måla om i vardagsrummet. Hur ljust och fräscht det än är med vitt som nästan alla väggar i vårt nya hus är så älskar jag lite gråare toner. Jag vill även platsbygga en bokhylla och bygga en glasskiosk till Elsa och Bonnie. Jag älskar att bygga och renovera!

5. Beskriv ditt drömutseende.
– När jag var yngre vill jag har långhåriga, skäggiga och smutsiga män. Gärna med en gitarr under armen. Nu går jag mycket mer på personlighet när jag träffar nya människor och tur är väl det att man inte hänger kvar i tonårsstadiet och var helt bestämd vid en viss typ utseendemässigt. Ibbe är så långt ifrån smutsig man kan komma och det uppskattar jag nu. Han är den renligaste jag känner och doftar alltid nyduschad.

6. Din bästa egenskap?
– Att jag får saker gjorda. Jag är en riktig doer och älskar att skriva långa “to-do:s”, sen betar jag av listan punkt efter punkt. Jag har tex byggt vårt stora matbord och det är en av de materiella sakerna jag skapat som jag är mest stolt över.

7. Hur lång är du?
– 165 cm.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.