Det hände något väldigt spontant… – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Det hände något väldigt spontant…

Igår träffade jag älskade Andy som har varit borta i 8 månader. Det var en fröjd! På sin färd hade han gjort en superfin tatuering på fingret. Jag blev helt kär i den tatueringen så nyss var jag ner på den lokala tatueringsstudion och gjorde en likadan, fast på insidan av fingret. Jag är så glad! Tänk vad lite adrenalinpåslag kan göra för humöret. Dessutom tycker jag att det är viktigt att stötta de som kan få de svårt nu under dessa tider. Det var ju ingen megastöttning rent ekonomiskt på grund av liten tatuering, men ändå. Många bäckar små osv. Så bor du också i Åkersberga och är sugen på en liten gadd, ring och boka tid hos Heavenly Ink.

Där gjorde jag min allra första tatuering när jag var 20-nånting. Jag har länge velat göra en tatuering mellan fingrarna men inte vetat exakt vad. Jag och Angelica ska göra en tvilling-tatuering, men motivet är inte helt satt än. Har ni några tatueringar? Och ångrar ni dom isf?

Mina tre små “pilar” direkt när han hade satt på plasten.

Andys fina tatuering. 

Elsa fotade oss igår, Angelica, Andy, mig och Maria. Så duktig fotograf.

Gänget! Det var så mysigt att ha med Elsa igår. Hon promenerade lika långt som oss och åt lunch och hade sig. Hon beställde själv. Jag älskar henne så mycket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. åsa

    har en fjäril på vänster handled som jag haft i drygt 15 år och älskar lika mycket idag som när jag gjorde den. glömmer dock ofta bort att jag har den och blir ibland förvånad när den dyker upp på något foto “ja just det jag har ju en tatuering!” fin tatuering på dig. o ja på andy också såklart!

  2. P

    Såå fint med tatueringar på insidan eller runt fingret.
    Har symbolen någon betydelse eller valde du den “bara” därför att den är fin?
    Tack för en toppen blogg och podd (favoriten!!)