Det är så nära nu! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Det är så nära nu!

Flytten går av stapeln om 16 dagar och om bara 15 dagar får vi nycklarna till det nya huset. Jag kan knappt vänta! Även om vi har mycket kvar att packa ner och vi egentligen skulle behöva flera månader på oss att rensa ut så känns det så spännande! Tänk att vårt drömhus dök upp bara sådär på hemnet. Jag kände verkligen direkt när jag klev in i huset att “det här är mitt hus!”. Och nu är det mitt hus! Eller vårt hus. Min lilla familj ska bo där. Det känns helt overkligt!

Vi var på halloweenfest förra i helgen hos några av våra nya grannar. Där träffade vi flera som bor precis i närheten och det känns så kul att flytta till ett område där det bor kompisar men framförallt fler familjer som har barn i ungefär samma ålder som våra barn. Det blir ett helt nytt kapitel i vårt liv. Ett väldigt varmt första halvår kan jag tänka mig i och med att vi kommer att ha en kakelugn och Ibbe är besatt av att elda. Om ni inte har sett kaminmannen, se det. Det är Ibbe.

Köket med öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet!

Övre hallen! Jag tycker att det är härligt att de förra ägarna valde samma golv i hela huset när de renoverade.

Här är gästrummet! Här ska vi ställa in vår dubbelsäng och skaffa en ny säng till oss på sikt. Det blir så härligt med ett gästrum för alla som vill komma och sova över!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Åh jag vill tipsa om en säng!
    Vi har köpt en på mio för 11999 kr och den är 210 x 200 cm. Vi har precis köpt den då men den var skön att ligga på, på mio och jag kan tänka mig att ni med två kiddos kan behöva platsen för er och katten och era tvåbenta <3