Det är något med sömnen – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Det är något med sömnen

Jag har ju mått mycket bättre i mitt illamående den senaste veckan och inte kräkts. Tills nu. Idag ringde klockan vid 05:30 och det påverkar mitt mående så mycket att gå upp så tidigt. Jag har verkligen fått sova ut under den senaste veckan och det gör nog sitt för att jag inte ska må illa. När jag kom fram till kontoret kräktes jag. Otroligt ändå hur snabbt man glömmer hur det var. Jag ska bli bättre på att lägga mig i tid så att jag får 8 timmars sömn, jag tror att det gör stor skillnad.

Jag fick åka bil med mamma till stan imorse och det är verkligen domedagsväder. Vissa vägar var avstängda och strömmen hade gått så vi åkte i totalt mörker större delen av vägen. Tågen och bussarna är inställda nu under morgonen och vinden tog verkligen tag i bilen när vi åkte. Riktigt läskigt! Tydligen uppmanas man att stanna hemma idag om man kan, hade missat det.

Nu ska jag sminka mig och sen jobba. Vid 14:30 är det dags för kub-ultraljud!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cassandra

    Jag har under båda mins graviditeten mått mer illa och kräkts när jag är för trött. Så säkert det. Är i vecka 35 nu och kan fortfarande kräkas om jag blir extremt trött.

Annons