Den hemliga festen för Ibbe – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Den hemliga festen för Ibbe

Ibbe trodde att vi skulle ut och äta i lördags för att fira att han har fyllt 40 år. Så blev det icke! När vi satt i taxin på väg till restaurangen ringde larmföretaget som har hand om Ibbes kontor och sa att larmet gått. Som tur var va vi väääldigt nära kontoret då. Först sa Ibbe att han inte behövde gå dit, men då sa jag att jag verkligen behövde låna deras toalett. Efter lite tjat gick han med på att springa upp på kontoret. Väl där ringde fortfarande larmet och Ibbe skulle precis stänga av det när hans närmsta vänner hoppade fram och skrek surprise!! Han blev så chockad, och glad!

Det har varit väldigt roligt att styra en överraskningsfest. Ibbe har inte misstänkt någonting alls vilket verkligen har underlättat i all planering. I lördags trodde han att jag hängde på stan hela dagen medan han var vid båten. I själva verket var jag och Annika och handlade och fixade på kontoret hela dagen. Så tacksam för all hjälp jag har fått. Bästa Filmic Art (Ibbes företag) har hjälpt till massor!
Mysigt med hotell!
Vi skålade i bubbel innan vi åkte till “restaurangen”.

Jag tog inte en enda bild på festen sen tyvärr. Det var verkligen en lyckad fest! Ibbe är supernöjd och det är det viktigaste av allt. Nästa gång blir om 10 år när han fyller 50, hehe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Vad fint fixat till ibbe 🙂 jag blir glad av att läsa om er 🙂 ni är så fina! Sjunger ni fortfarande sången om marsipangrisen för Elsa? 🙂

  1. jessicalagergren
   jessicalagergren

   Åh, marsipangrisen! Vi sjöng faktiskt den för inte så jättelänge sen. Älskar att vi har den sången ihop från start. <3 Tack för påminnelsen! <3 Kram Jessica

Annons