Datorn är trasig! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Datorn är trasig!

Min dator har sagt tack och godnatt. Nu har jag fått låna Angelicas gamla dator som vi poddar via som tur är. Idag åkte jag till Apple för att lämna in min dator på service men det var fullbokat tyvärr så det var bara att ta med den hem igen. Jag ska se om jag kan boka en tid, för såhär kan jag inte ha det. Hur som helst så är det även något fel på min blogg, eller mitt domän. Man kommer in via Loppi men inte direkt på jessicalagergren.se. Jag får hjälp av Loppi och hoppas att det ska vara löst inom kort.

Igår var vi hos min pappa och hade julfirande och när vi skulle åka hem frågade Elsa om hon kunde få sova kvar. Det fick hon! Så mysigt att hon vill göra det tycker jag. Det är fint att se att deras relation är så bra. I förmiddags efter frukosten åkte jag och hämtade henne sen åkte vi till Täby och mötte upp Annika Norman och hennes kids. Det blev mysiga timmar med lunch, shopping och lek.

Det blev bolognese till barnen. Tydligen äter barn gratis på Vapiano just nu. Hur bra? Hade ingen aning!

Elsa & Frans. Tänk att dom har känt varandra hela sina liv. Undrar hur deras relation kommer se ut om 10 år. Om jag kommer kunna ta en liknande bild när de hänger och äter Bolognese.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmelie

    Så fin tanke! Nikki och en av hennes bästisar låg i magen samtidigt och träffades första gången när Nikki var 4 veckor. De är idag 9 år och de bästa av vänner. Så jag tror lätt du kommer få ta den där bolognesebilden om några år ❤️