Date night och hackspettsjakt! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Date night och hackspettsjakt!

I torsdags kväll var jag och Ibbe iväg från båda barnen en lite längre stund för första gången sen Bonnie föddes. Det blev bio och middag! Vi såg den nya rymdfilmen med Brad Pitt. Jag tycker att den var helt okej, men har sett mer spännande filmer när det kommer till rymden. Ibbe skulle väldigt gärna vilja åka upp i rymden medan jag får panikkänslor av att bara tänka på att behöva stängas in i ett rymdskepp. Tänk er att se jorden från rymden. Vilken panik!

Igår hade vi en lugn familjedag hemma och när vi hade fixat med tvätt och annat trist begav vi oss ut i skogen. När vi hade gått en bit hörde jag hur en hackspett hackade mot en trädstam. Då ropade jag på Elsa som fick sätta sitt lilla öra mot trädstammen. Sen följde vi stammen med blicken för att tillslut hitta den lilla hackspetten som satt och hackade. Det är väldigt roligt att upptäcka saker tillsammans med Elsa. Hon är så nyfiken och har alltid tusen frågor om saker som vi hittar. Imorse när vi vaknade funderade Elsa på hur vandrande pinnar ser ut så då googlade vi det. Idag ska Ibbe hjälpa mig att plåta några samarbeten som ska in i veckan och jag vill försöka komma ut på en längre promenad ensam med musik i öronen.

Strålande sol men ganska kallt!

Elsa stannade upp och ritade små figurer i gruset så att vi skulle hitta tillbaka.

Älskade unge!

Jag vill att vi ska boka in en resa i maj. Det är Ibbes första föräldralediga månad och jag tycker att vi borde passa på att åka på en all inclusive tillsammans hela lilla familjen innan det är dags för mig att börja jobba igen. Eller ja, fortsätta jobba – fast mer fokuserat. Nu när jag skulle skicka fakturor för mitt september förstår jag varför jag har mått dåligt och känt mig stressad. Jag har jobbat på tok för mycket. Men tack vare det kan jag ta det lite lugnare några månader framåt så det var ändå värt det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Har två barn och är konstant riden av klimatångest å mina barns vägnar. Hur våra ogenomtänkta val leder till att våra barn kommer behöva utstå naturkatastrofer, epidemier, folkvandringar och krig relaterade till miljön. Vårt unn blir våra barns hell. Häromdagen tipsade du om fleece till barnen på instagram och nu planerar ni en all inclusive. Förklara gärna hur ni resonerar kring detta, så jag kan förstå vilka resonemang som förstör barnens framtid. Mina och era.

 2. Lina

  Har två barn. Kämpar på så hårt med min klimatångest och hur min och tidigare generationer förstört och fortfarande förstör mina barns värld. Att de kommer få uppleva katastrofer, epidemier och folkvandringar relaterade till miljön. Förstår inte hur föräldrar som åker på solsemester tänker. Alls. Inte längre än näsan räcker for sure. Ert unn blir era barns hell.

 3. Karin

  Tycker absolut att ni ska åka på en all inclusive extra allt!! Så fantastiskt skönt att som barnfamilj få allt serverat. Vara kulturell och upptäcka nya saker kan man göra med barnen när de blir äldre. Tacka vet jag bufféer, barnpooler, barnklubbar, simskolor osv. Så tacksamt!

 4. Maria

  Hej och tack för en härlig blogg! Jag tycker att ditt badrum är så snyggt och undrar om det ör svarta eller grå golvplattor? Likaså i nya huset, är det svarta eller grå golvplattor där?🌸Kram