Dags för förlossning nummer två – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Dags för förlossning nummer två

Åh, min fina fina vän Johanna Kajson ska snart föda sitt andra barn. Jag lärde känna henne för några år sen och vi sågs första gången på en tjejmiddag. Nu har hon (tyvärr för mig) flyttat ner till Skåne. Jag saknar henne så mycket. Så pass mycket att jag har henne som bakgrundsbild på min telefon, haha. Jag vill för övrigt verkligen bli fotograferad av fotografen som har plåtat den bilden på Johanna. Hon är så himla grym! Linda-Pauline heter hon. Jag tänker att man ju inte behöver gifta sig eller vara gravid för att ha så fina bilder på sig själv. Hur som, gå gärna in hos älskade Johanna och peppa henne massor inför lillebrors ankomst!

Jag älskar att jag och Johanna har lyckats hålla kontakten trots att vi bor på olika sidor av Sverige. Senast jag hörde av mig till henne behövde jag hennes stöd i min roll som toastmaster. Hon gav mig helt fantastiska råd inför det och jag ska skriva ihop en lista med tips till alla er andra som ska vara toastmaster på ett bröllop. Det finns så mycket man kan ta till för att göra det hela roligare!

Här är en bild från Johannas 30-årsfest. Vi hade precis uppträtt med Spice Girls för Johanna… hehe.

Med Johanna från Stora Influencerpriset där Tvillingpodden var nominerad i kategorin Årets Podcast. 

Om ni vill höra Johanna Kajsons första förlossningsberättelse och vägen till en graviditet kan ni lyssna på Tvillingpodden avsnitt 72 och 73.

Från en plåtning vi hade tillsammans med finaste Johanna. Jag undrar var den där jeansjackan är. Jag ska nog rota fram den. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Visst är det häftigt med förlossning.
    Eller vad vet jag egentligen? Väntar första nu som är beräknad i början på juli. Så mindre än en vecka kvar till beräknat…
    Men svårt o bara gå i väntans tider. Tips på vad man kan göra? O hur man bäst förbereder sig för förlossningen?

  2. Johanna Kajson

    Men ÅH jag saknar dig också och gulle dig – tack för peppen!! Såå nära nu, ahh. Om en vecka (eller idag?! Vem vet) får jag träffa lillebror, iiiih. Och i sommar när ni ska ner till Skåne får han träffa dig och Elsa, det blir finfint det <3