Dagens outfit som inte användes igår – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Dagens outfit som inte användes igår

Det här inlägget innehåller adlinks*

Jag ska visa er ett plagg som jag har lånat från Lindex som jag blev helt kär i när jag såg det på skyltdockan. Tanken var att jag skulle ha den här jackan igår, men när jag var på presskontoret och provade så trivdes jag inte hundra i byxorna som var till. Jag lånade istället en kjol, den jag hade på mig igår, men jag ändrade överdel i sista sekund. Jag tycker att den här överdelen är allra snyggast till ett par svarta jeans, men jag var rädd att inte vara tillräckligt upplädd i den typen av byxa.

Jag har väldigt svårt för att hitta byxor som passar mina ben och min rumpa. Det tycker jag är lite tråkigt. Nu har jag hittat ultimata jeans (som inte är i jeanstyg) från Gina. Jag har storlek M i de här byxorna som är i modell Molly. Du hittar dom här. Vanligtvis är jag en L. Mitt tips är att ta en mindre storlek än man brukar för de töjer på sig väldigt snabbt. De här är mjuka och sköna och jag trivs verkligen i dom, det är det viktigaste tycker jag.
lindex_3Jag har vikt upp ärmarna och vikt ut kragen.
lindex_1Superskön och festlig tycker jag!
lindex_4Jag trivs bäst i plagg där jag får markera min midja men utan att det sitter åt vid magen. Jag älskar inte den känslan.
lindex_2Hur snyggt? Jeansen sitter verkligen som ett andra skinn utan att vara det minsta osköna. Jag gillar att de är höga i midjan.
lindex5Tack Ibbe för fina bilder!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michelle

  Jag har en fråga, varför står du alltid så otroligt långt ifrån med dina fötter? Är det för att du ska få en thigh gap? Det ser ganska onaturligt ut.

  1. jessicalagergren

   Haha, nej det är det inte. Ibland har jag benen brett isär, ibland ihop, andra gånger är ena benet i luften. Det är lite som i riktiga livet det där. 🙂

 2. Maria

  Testa också serien med jeans från Zara som heter Body Curve. Jag har precis som du lite mer höfter och lår, och de sitter verkligen bra i passformen. Finns i rätt många färger och ripped osv….