Britney Spears – drömmen och besvikelsen – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Britney Spears – drömmen och besvikelsen

Efter en fantastisk kväll och morgon med mami fredag till lördag släppte mamma av mig hos Annika och så begav vi oss mot Sandviken. Vi hittade ledigt boende vid Kungsberget. En helt liten lägenhet för oss själva med plats för 6 personer. Både jag och Annika kommer att vilja åka tillbaka dit i vinter för en liten weekend med familjerna och åka skidor.

De hade gjort ett jättemysigt festivalområde utanför arenan så där hängde vi innan konserten. Vi kom in på arenan precis när förbandet Pitbull sjöng sista låten. Det var synd att vi missade det för det var tydligen bättre än själva konserten.

Img 0944När Britney klev ut på scenen fick jag rysningar över hela kroppen. Det var magiskt att se henne på riktigt. Hon var min stora idol när jag var yngre så det var verkligen en barndomsdröm som gick i uppfyllelse. Resten var tyvärr ganska plågsamt. Jag tror inte att Britney mår så bra. Koreografin var otroligt flaxig, hon drog i sin tofs en miljon gånger, hon sjöng inte live, mimningen var slarvig. Ja, det finns massor av saker att skriva om konserten. Men jag säger bara att jag är besviken. Men mest av allt tycker jag synd om Britney. Jag hoppas att hon mår bättre snart.

Det blev en riktigt sen (eller tidig?) kväll. Vi kom i säng runt 05 vilket kändes igår. Vi var på ett uteställe och hade riktigt kul även om det inte var så mycket folk som jag tänkte att det skulle vara. Peter Siepen var där och DJade och vi mötte upp Margaux. Rolig kväll!

Img 0971 Img 0961Img 0954Det var svårt att få till några bra bilder, men vi kom rätt långt fram vilket var härligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tommy

    Jag vet inte varför du tycker synd om henne, hon gjorde en bra konsert med tanke på vad hon hade att använda, dom som arrangerat konserten borde skämmas och stämmas gör dom ut nyttjade bara Britney, sålde för mycket biljetter och scenen var för långt ifrån sittplatserna. Även i det var hennes scen så skulle väl dom ha berättat att det behövdes en större scen eller placerats bättre

  2. Polly#1

    Tror det är alla människor runt henne som vill att hon fortsätter turnera och showa, så att de får mer pengar. Tycker Britney borde få pensionera sig.

  3. Rebecca Klara Unnerud

    Älskade Brittan. Ja, vad ska man säga.. Jag var där, hade sittplats och det kanske var lika bra för från mitt håll tyckte jag ändå att dansen verkade sitta någorlunda. Att hon skulle sjunga playback var jag beredd på men märkligt att inte göra mimandet lite snyggare. Jag är så tudelad, älskade showen men hade också lite ont i magen.. trodde hon skulle vara gladare och mer bjussig på scen. Undra hur hon mår, ja.. Jag tyckte hon gjorde Toxic och Cirkus bäst även om jag har andra favoritlåtar. Vilken var din favorit?

Annons