Bonnies rutiner – som det ser ut nu – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Bonnies rutiner – som det ser ut nu

Det tar ett tag att komma in i någon form av rutiner med en liten bebis. Men nu börjar jag se ett mönster! Hon vaknar första gången runt 05 på morgonen efter att ha fått en flaska ersättning runt 23-tiden. Vid 05 får hon en flaska sen somnar hon nästan alltid om på en gång och sover till 7-8. Då går vi upp! När hon vaknar är hon numera glad och ligger i nestet bredvid mig och kvittrar. Jag lägger henne i gymmet en stund där hon ligger och sparkar och pratar. Sen får hon frukost och efter det vill hon gärna somna om igen och då vaggar jag henne en stund i vagnen tills hon somnar.

Ibland sover hon en timme vid den här tiden, ibland längre, ibland kortare. Här brukar jag dock oftast åka iväg och då sover hon vidare i bilen. Sen äter hon var tredje eller var fjärde timme under dagen. Hon sover nog sitt längsta pass efter lunch, men gärna i vagnen och under promenad. Mellan 18-20 brukar hon vara klarvaken och superpigg! Alla dagar ser inte ut såhär, men många gör det. Hon är allt mer rörlig och flyttar sig från en plats till en annan om hon ligger på golvet. Hon har precis börjat greppa saker med händerna och försöker vända sig om. Snart så!

Gullmunken i Elsas knä! Det är så fint att se de två ihop! Deras kläder kommer från Polarn. Du hittar Elsas klänning HÄR (adlink) och Bonnies klänning HÄR (adlink).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.