Bonnies första tand! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Bonnies första tand!

I helgen upptäcktes att Bonnie har fått en liten liten pigg till sin första tand! Nu när jag kikade efter ser man även en till liten pigg bredvid i underkäken. Var tar tiden vägen? Det känns som att hon föddes igår! Jag minns att Elsa fick tänder när hon var 7 månader. På torsdag blir Bonnie 5 månader. Min gullunge! Idag har vi varit på BVC och hon har fått vaccin så nu kan det hända att hon får lite feber. Det fick hon sist, men det gick snabbt över. Hon har skjutit iväg på längden så alla bodys blev för små över en natt känns det som. Jag ska rota fram Elsas gamla kläder i strl 74, men tills dess fick jag uppdatera med några nya bodys.

Det är många som har frågat om när jag ska visa upp bilder nya huset. Det är kaos här. Kartonger precis överallt, även om vi packat upp nästan hela köket. Vi har beställt en ny säng som jag hämtat men inte monterat ihop, badrummen ligger i kartonger och det är som sagt väldigt rörigt. Jag vet att man inte behöver visa upp perfektion eller så, men just nu har jag en lätt panik över att det är som det är. Jag vill bara komma iordning men dagarna bara flyger iväg. Nu ska jag ta en paus från allt och se andra avsnittet av julkalendern med Elsa. Hon såg första hos morfar och älskade det så mycket att hon ville se om avsnittet igen. Vad tycker era barn om årets julkalender?

Elsa önskade sig en Rapunzelfläta med blommor i. Jag har lärt mig göra inbakad och hennes hår är verkligen tacksamt att fläta. Så långt!

Minstingen i nya kläder. Strumpor och body från Lindex och leggings från H&M. Hårbandet är också från H&M, beställt online. Hon ser ut som en liten karamell!

Dom här två! Världsgulliga tillsammans.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jag lämnade en kommentar på Angelicas blogg för att hon skrivit om dagens poddavsnitt och tänkte att jag vill dela med dig också.

  “Jag älskar era bloggar och längtar tills varje vecka efter ett nytt avsnitt av tvillingpodden.
  Jag villa säga detta med kärlek och jag noterade ett mönster i hur jag lyssnar på podden. Jag kom på mig själv att jag har de senaste månaderna spolat ca 10-15min in i avsnittet. I början av avsnittet berättar ni hur ni mår (vilket är sjävklart!!) men jag får så ont i magen när jessica berättar hur hon mår. Man känner frustrationen och de tunga molnen när hon berättar om Ibbe och vad hon stör sig på. Idag fick vi lyssna på hur irriterad Ibbe verkade vara på jessica och jag fick så ont i hjärtat att jag fällde en tår.
  jag kom på mig själv att jag spolar några minuter in i avsnittet för att jag får ont i magen, för att jag känner frustrationen och får ångest.
  Jag har haft exakt samma sak hemma och därför blir det nog påtagligt att jag inte kan lyssna för att det väcker minnen.

  Jag vet inte riktigt vad jag vill med den här kommentaren förutom att jag ser dig Jessica och vill skicka massor av kärlek! <3 Ni kommer rida ut denna "moln".

  KRAM!

  1. jessicalagergren
   jessicalagergren

   Finaste du, TACK! Hon messade mig din kommentar. Tack, tack, tack! Det är inte så hemskt som det låter, men ansträngt är det absolut. Och irriterat. Den här flytten blev mycket jobbigare än vi hade kunnat föreställa oss. Med två barn, varav en liten mini på det + två jobbande vuxna. I dont know. Jag tror att vi båda är på väg in i väggen om jag ska vara ärlig. Ibbe har sjukt mycket på jobbet och jag har tagit på mig för mycket jobb – igen. Tusen tack för att du hörde av dig. Det värmer massor och känns verkligen som en varningsklocka att dra ner på tempot, acceptera kaoset och vara snällare mot varandra. Kram & kärlek!