Jessica Lagergrens

Bonnies första bad

I helgen badade Bonnie för första gången. Jag minns Elsas första bad som att det var igår och ändå har det gått 4 år sen dess. Allt var så nytt och skört med första barnet. Nu känns alla saker lite mer naturliga och inte lika läskigt som när Elsa var nyfödd. Bonnie fick bada tillsammans med Ibbe och Elsa och hon älskade det. Hon flöt runt med sin lilla kropp och verkade njuta av vattnet runt henni. Jag längtar tills jag kan bada med både henne och Elsa.

Vi var ute med båten igår till idag och för första gången sen Bonnie föddes fick jag sova nära Elsa igen. Jag sov i mitten och hade ett barn på varje sida om mig. Ibbe fick sova ensam i akterruffen. Det var så mysigt med Elsa som slingrade sina ben runt mig igen. Som jag saknat att ha hennes lilla kropp nära. Elsa min Elsa.

Jag har fortfarande 38 graders feber till och från så jag ska ringa till min husläkare imorgon och fråga om man behöver ta ett nytt blodprov eller vad man ska göra. Den dubbla dosen antibiotika borde verkligen ha gjort sitt nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Fick så ont i hjärtat igår när jag lyssnade på podden och du berättade om att du inte sov med Elsa längre. Vår lilla är 10 månader och min sambo vill ha en liten till men jag känner nej nej nej, tanken att jag inte kan spendera all tid med nuvarande lilla är hemsk.

 2. Ellen Skarne

  Min svägerska fick barnsängsfeber efter sitt andra barn. Det tog ett tag innan läkarna förstod vad som var fel. Fråga om det för säkerhets skull.

 3. Maria

  Jag tycker du ska söka gynakuten igen.
  Det kan ju var något kvar av tex moderkakan eller hinnorna. Jobbigt, men det skulle jag göra.