Bonnie Lo 1 år! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Bonnie Lo 1 år!

Idag är ingen vanlig dag för det är Bonnies allra första födelsedag! Det finns en liten människa som har längtat efter den här dagen mer än själva födelsedagsbarnet. Och det är hennes storasyster! Imorse när Ibbe väckte mig och Elsa vid 06:30 studsade hon upp och sa “jaaaa, det är Bonnies födelsedag!”. Vi smög ner och fixade till en melontårta, tände ett litet ljus och gick upp med ballonger och paket. Jag minns inte hur det var när Elsa fyllde 1 år riktigt men det verkar vara succé hos lilla Bonnie! Så glad och dansade och spelade med sina små instrument i sängen. Haha, eller alltså jag minns när Elsa fyllde 1 år. Då var vi i Grekland. Men jag minns inte om Elsa reagerade så fasligt på att det var just hennes födelsedag. Men nu när jag tänker efter så tyckte hon nog också att det var skoj!

Jag minns det dock som igår när våra blickar möttes för första gången. Jag sa till henne “vi klarade det! Vi gjorde det tillsammans.” Och så kändes det verkligen med förlossningen. Att vi gjorde det tillsammans. Att få vara mamma till två hela fantastiska döttrar är utan tvekan det bästa som har hänt mig. Jag älskar dom så mycket och jag älskar hur de två ser på varandra. Jag hoppas att dom kommer ha ett lika starkt band till varandra livet ut. Älskade Elsa & Bonnie!

Älskade döttrar! Idag blir det kalas för Bonnie här hemma. Lyx att fylla år en lördag!

Nyvakna gullisar!

Elsa var pepp på alla presenter som hon varit med och valt. Det blev ett musik-kit med instrument, en igelkott från Micki leksaker, en badanka och sen en katt som Elsa speciellt valt ut.

Ballongerna, cake-toppern och kronan var en present från bästa Partylandsweden.

Här är lilla Elsa på din 1-årsdag. Hon och Bonnie är väldigt lika!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.