Blöjtårta deluxe på babyshower – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Blöjtårta deluxe på babyshower

Igår var det babyshower för min älskade vän Angelica som ska ha bebis i mars. Först var vi som sagt iväg på afternoon tea på Häringe slott vilket var supermysigt. Jag använde hela min veckobonus på en och samma dag igår (viktväktarna), lätt värt! Det serverades choklad-scones, macarones, snittar och massa annat gott! Väl på babyshowern hade en kompis bakat jordens godaste vita kladdkaka. Jag måste be om receptet och dela med mig av det till er!

Jag och tvilling hade pysslat ihop en blöjtårta i form av ett slott (inspo från bästa Knivlisa). Det var superkul att göra något annat än en klassisk blöjtårta. Vi gick all in kan man säga och det blev superfint tycker jag! Vad tycker ni? Jag tror att det behövdes runt 4 paket blöjor till det här slottet i storlek 2 och 3. Vi köpte vita gummisnoddar på Panduro som vi satte runt när vi rullat dom. P1140322Tornen gjorde vi av vanligt inslagspapper i guld men som vi limmade på och sen strödde löst glitter över (också från Panduro). Botten är en klädd kartongbit, också det med vanligt inslagspapper. Alla dekorationer i guld är gjord i samma inslagspapper. Man kommer rätt långt med sax, papper, lim, tandpetare och lite fantasi! P1140325 Det står “Baby” på kronan och det skrev jag bara med vanligt all-round-lim och strödde sedan glitter på så torkade det så. P1140328 Flaggorna gjorde jag av dekorationstejp som jag enkelt bara satte ihop och fäste på en tandpetare och sen klippte jag till “tungan”. P1140336 P1140340 P1140345Alice älskade slottet och allra mest ville hon ha lammet som låg på. Det är nästan så att jag måste göra något liknande till hennes tre-årsdag. Kanske går det att göra något liknande fast som en riktig tårta?! Värt att prova!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Är i behov av lite bröllops-inspo till sommaren, vet ju att du också ska gifta dig! Hur tänker du kring tema osv? Kommer inte ihåg när ni ska ha de, vi kör på midsommar så vädret känns ju som de kan variera precis som de på midsommar alltid gör🙄😅 Stor kram fina du!:)

  2. Mis

    Jättefint verkligen! Inspo!!!😍
    Prova med toarullar istället för blöjor så kan slottet sparas i sig med. Dvs om det inte är till babyshower utan till Alice.