Jessica Lagergrens

Blev uppäten av världens största häst

Ni som har följt mig länge vet att en av de tråkigaste sakerna jag vet att lyssna på är vad folk har drömt. Oftast är ju drömmar helt oklara med suddig början, rörig handling och miljöer som byter av varandra. Och det tråkigaste av allt – drömmarna är just drömmar och ingenting som har hänt på riktigt. Därför finner jag folks drömmar rätt ointressanta. Men nu ska jag ändå berätta en dröm jag hade inatt.

Ikväll var egentligen tanken att både jag och Angelica skulle rida upp för Ridborgarmärket på Elsas ridskola men det blev precis inställt. Jag har varit nervös över det och tänkt att det ska sluta med ambulansfärd och brutna armar. I stallet finns den största hästen jag sett i hela mitt liv och jag har varit rädd att det var just den hästen jag skulle behöva rida på. Inatt drömde jag hur som helst att hästen åt upp mig. Sjukt läskig dröm och jag kunde inte komma loss. Jag är glad att kvällens ridning för mig är inställd även om drömmen bara var just en dröm. Ikväll har Elsa sin sista ridlektion för terminen och det står gymkhana på schemat.

Min lilla ridråtta! Hon har lärt sig så mycket under den här terminen och är så himla modig på hästryggen!

I början var Elsa alltid inne i boxen och borstade hästen hon skulle rida. Men efter att en av de små hästarna stegrade när jag skulle kratsa hovarna väljer hon helst att vara utanför boxen. Vissa gånger får vi borsta hästarna utomhus och då vågar hon borsta.

Från kalla kvällar med overall i ridhuset till utomhusritter i sommarvärme. Det har varit en härlig termin. I höst ska Elsa fortsätta rida och jag ska ta alla ridningar med henne. Älskar att jag får träffa henne på pappaveckorna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Didi

    haha håller helt och hållet med, det är ju jättetrist att lyssna på vad folk drömt. En släkting till mig är en sån som gärna berättar detaljerat.. omg man vill ju bara lägga sig och somna själv.

    Fina bilder, sååå söt liten ponny