Jessica Lagergrens

Bio med Snyltis

Idag ska jag och Elsa iväg på bio med Angelica, Alice, Fredrik, Annika och Frans. Egentligen skulle Ibbe med också men han känner sig lite risig så han ska stanna hemma istället. Supertråkigt eftersom att det var längesen vi hittade på något som en familj. Jag hoppas att han mår bättre imorn så att han kan följa med på nyårsfirande hemma hos Annika och Fredrik. De har precis köpt hus i Danderyd så det blir där vi firar in det nya året tillsammans med alla kids.

Det ska bli spännande och se vad Elsa tycker om att gå på bio. Jag är medveten om att hon nog är i minsta laget för att uppskatta det men jag tänker att hon och jag är där inne tills hon inte vill se mer, då går vi bara ut. Det är ju inte svårare än så tänker jag. Vi ska se nya Bamse-filmen och Elsa älskar verkligen Bamse! När jag var på bio första gången (tror jag var 4 eller 5 år då) så skrek jag ”Pappa pappa, titta vilken stor video!”. Det är så himla längesen jag var på bio och det är verkligen ingenting som jag prioriterar även om jag tycker att det är väldigt mysigt. Vi ska åka buss och tåg till biografen och jag ser det som en del av äventyret. Jag hoppas att Alice och Elsa känner samma lust över själva äventyret som jag gör!
elsa_

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin L

    Hej,
    Jag har under senaste tiden lyssnat ikapp på din och din systers podd och något jag har reflekterat över är hur ditt förhållande framställs. Jag förstår att inte hela ditt liv presenteras i en podd men något som gör mig lite ledsen är att varken du eller din partnet har speciellt snälla saker att säga om varandra… ni klagar på varandra och varandras brister konstant. Men ni vill heller inte ändra på er själva och göra något fint för den andra utan säger istället bara ” ja men du då”. Kanske skulle det bli lite positivare stämning om man själv gjorde något utan att ens partner bett om det.. ? Tycker bara att ni båda låter som två envisa barn ibland..