Jessica Lagergrens

Bilder från nya huset!

Det var många av er som ville se fler bilder från det nya huset och nu har jag fått bilder från mäklaren. Jag är så kär i det här huset och längtar så mycket till inflytt. Vi har tillträde den 22 november och innan dess måste vi sälja vårt hus som vi bor i nu. Idag är det exakt 3 månader kvar tills flyttlasset går. Det nya huset ligger ungefär 1 km från där vi bor nu. Vi flyttar till ett område där det bor massor av barnfamiljer vilket känns så roligt för Elsa & Bonnie. Jag växte upp i ett område där vi alltid lekte med olika grannar. Vi bodde med gångavstånd till skolan och det kommer vi att göra nu också.

Nya huset är hela 172 kvadratmeter stort så det kommer bli en rejäl skillnad från våra 99 kvadrat som vi bor på idag. När vi letade nytt hus var det ett till sovrum som var fokus och i nya huset finns det totalt fyra sovrum. Barnen får varsitt rum och sen ska vi göra ett gästrum med dubbelsäng.

Det magiska köket! Så stort och så mycket förvaring!

Terass uppe!

Huset sett från gatan.

Vardagsrummet med kakelugn. Älskar det!

Mitt och Ibbes sovrum.

Köket! Ser ni vinkylen?

Snygg trappa upp till ovanvåningen men tyvärr inte så barnvänlig så den ska vi byta ut till en rejälare trappa.

Stor och rymlig hall uppe!

Badrummet uppe. Badrummet nere och tvättstugan är det som kommer behöva renoveras på sikt.

Kakelugnen!

Ett av barnrummen. Så härligt med fyra fönster!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Väldigt fint. Grattis till huset! Om jag skulle köps hus skulle jag vara leta efter något liknande. Drömkök! Det ser ut som om kajelungnen sitter snett. Det kanske varit två rum från början och så har man rivit väggen mellan. Lycka till med försäljning av ert parhus!

  1. jessicalagergren

   Uppmärksamt! 🙂 Exakt så är det. Innan de renoverade var det en vägg intill kakelugnen och ett extra rum. 🙂 Tusen tack! Kram J

 2. Linda

  Nu kan det bli fler barn eftersom att ni får ett extra sovrum 😂 vi har också fyra sovrum och det kommer bli två barn max!

 3. S

  Så himla fint, grattis!
  Att hitta hem är en otrolig känsla, vi skrev under köpebrevet på vår lilla gård på landet för en vecka sedan i morgon, och jag kan fortfarande inte förstå att det är vårt, och att vi ska bo där så fort vi är klara med renovering och tillbyggnad. Så redo nu för lugn och ro, hönskackel, sprakande brasor och knarrande trägolv.

 4. Fräs

  Härligt hus!
  Nu har du inte bett om tips men här kommer ett ändå: vårt hus har liknande räcke på ovanvåningen mer mot nedanvåningen. Härligt luftigt men klättervänligt för barn.. vi satte plexiglas på insidan (borrade hål och fäste med buntband) för att undvika att någon kryper under/klättrar upp och ev ramlar ner. Då behåller man utseendet men ökat säkerheten ca 500%..