Jessica Lagergrens

Begravning hela helgen!

Jag har varit på floristutbildningen fredag, lördag och söndag och det är full fart där från morgon till sen eftermiddag. Jag läser till florist på deltid och distans men vissa tillfällen är på plats på skolan vilket jag älskar! Vi är en liten och riktigt härlig klass och det var kul att få träffa klasskompisarna igen. Nästa tillfälle är i april så nu är det många uppgifter som ska göras hemifrån framåt.

I helgen var det fokus på begravning och begravningsdekorationer. Just begravning är en stor del av floristyrket och även om det var ganska svårt att få till tekniken i dekorationerna så var det så kul och lärorikt. Jag fick världens bästa betyg av min lärare när jag var klar. ”Den här hade kunnat gå ut till kund utan att man hade sett att det var en nybörjare som gjort den”. Jag känner verkligen att jag har hittat rätt! Nu ska jag öva, öva och öva!

Här är min höga begravningsdekoration!

Och här är en lägre variant som man lägger på golvet i kyrkan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rex

    Men OJ vad duktig du är! Jag blir jätteimponerad. Skulle vara kul om du i bloggen ville dela med dig av dina bästa ”fixa-snyggt-med-blommor-hemma-tips”. Jag tycker det är svårt att få till det, men du har säkert massor med knep.