Bästa stunden för film tillsammans – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Bästa stunden för film tillsammans

I annonssamarbete med SF Studios & UglyDolls

Tiden mellan förskolehämtning och matlagning är verkligen den optimala tiden att lägga sig i soffan tillsammans och slå på en film tycker jag. En film som fortfarande går varm hemma hos oss är UglyDolls. Elsa älskar den verkligen! Det bästa med filmen tycker jag är all härlig musik. Det är en riktigt mysig film som uppskattas av alla i familjen.

Nu finns UglyDolls äntligen som hyrfilm hos SF Anytime. Klicka HÄR för att komma till filmen. Om du vill se den om och om igen som vi kan du köpa filmen hos SF Anytime* och får du nu 10% rabatt med koden Jessica10. Budskapet i UglyDolls är verkligen fint. Att det är okej att vara annorlunda och att det är det som gör dig unik!

En mysig stund i soffan efter förskolan innan det är dags att laga middag.

Färgglad film med gulliga små karaktärer! 

SF Anytime har ett av nordens bredaste utbud av hyrfilmer. Det bästa med SF Anytime är att du bara betalar för det du vill se. Inga abonnemang eller medlemsavgifter. Hur bra?

*Registrera ett konto på sfanytime.com (kostnadsfritt). Välj film och tryck på prisknappen, välj KÖP (vid Hyrperiod) och tryck på texten ”+ Värdekod”. Skriv in din kod i textfältet och tryck på ”KÖP”. Din filmkod går även att använda för att köpa film i SF Anytimes Smart TV-app. Villkor för filmkoden: Filmkoden gäller för valfri köpfilm i SF Anytimes utbud (upp till 169 kr). Koden har inget restvärde om man köper något för mindre än 169 kr. Filmen finns tillgänglig under Mina Filmer på det konto du köper från. Filmkoden är giltig till och med *2019-09-20*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.