Bara hud & vatten mellan henne och världen – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Bara hud & vatten mellan henne och världen

Tänk att jag redan gått in i vecka 33. De senaste 10 veckorna har bara flugit iväg. Trots sköldkörtelproblem, illamående och nu graviditetsdiabetes så mår jag så himla bra i den här graviditeten just precis nu. Jag känner mig vacker, stark och pepp på ett till barn. Det är ofattbart att det kommer att vara en liten bebis här om mindre än två månader. Sen kommer allt säkert kännas helt självklart när hon väl är här. Men nu kan jag inte föreställa mig hur allt kommer att bli.

Mina blodsockervärden har varit fina hela dagen vilket känns så skönt. Det var lite obehagligare att sticka sig själv i fingret än vad jag hade tänkt mig. Det är ju nått i kroppen som säger “gör det inte” när man ska “skada sig själv” på det sättet. Man blir ju inte skadad, men ni förstår nog vad jag menar. Det tar emot lite att sticka in en nål i fingret helt enkelt.

Foto: Olivia Age

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stronger Life

    Vad skönt att det går lite bättre med diabetesen, hoppas den försvinner omedelbart när du fött, vet inte alls hur det går till. Nu börjar det närma sig, så spännande. Lycka till med allt finis. <3

Annons