Babyshower – steg för steg! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Babyshower – steg för steg!

I annonssamarbete med Herobility & myperfectday.se

Ni som följt mig länge vet att jag älskar allt som har med kalas, event, pyssel och fix att göra. När jag fick frågan om att anordna en babyshower för en vän i samarbete med Herobility och Myperfectday tackade jag ja på direkten! Jag ser verkligen fram emot att testa Herobilitys produkter när lillasyster har kommit, jag har hört så mycket gott om dem.

Jag tänkte visa för er hur jag gjorde för att förbereda Annikas babyshower steg för steg. Det första jag gjorde var att bjuda in hennes vänner och sen boka upp Annika för en heldag hos mig. Den biten är alltid lite av ett pussel men det gick väldigt smidigt. Sen bestämde jag tema och beställde hem saker från myperfectday.se. De har verkligen allt du kan tänka dig i dekorationsväg. Jag ville gå all in på blått/turkost och guld/vitt. De färgerna är så fina ihop och är återkommande för hela upplägget vilket jag gillar när jag fixar. Jag gillar när det är enhetligt! Jag ville skapa en mysig, avslappnad känsla men med verklig kalasfeeling. Med hjälp av flera vänner tycker jag verkligen att jag lyckades!

Just nu får du 15% rabatt hos Herobility med koden JESSICA15 (gäller på ordinarie priser, kan ej kombineras). Klicka här för att komma till alla Herobilitys snygga och grymma produkter!

Alla fina dekorationer kommer från Myperfectday.se. Tårtan är spritsad med grädde och sen sprayad med en ätbar blå färg som även innehöll glitter. Så effektfullt! Finns i flera färger!

Här är blöjslottet som jag gjorde till Annika. Spana in min film på Youtube för att se hur jag gjorde steg för steg.

Fina produkter från Herobility som jag pyntade blöjslottet med. Hon fick två HeroEcoBottlesdinappar och nappar som lyser i mörkret. Dessa ingår i deras nya Babyshower-paket. Dessutom fick hon en superbra termos. Superbra produkter att ha när bebis kommer tycker jag!

Jag fick hjälp med alla förberedelserna av vänner och lilla Elsa.

Elsa hjälpte till med tårtan. Hon älskar att hjälpa till och jag älskar när hon gör det. Win win!

Det serverades cup cakes, marshmallows, tårta och ett stort härligt fruktfat. Gästboken är från myperfectday och blev ett fint minne för Annika.

Extra roligt med helium när det är kalas tycker jag!

Det var fint väder så det pyntades både inne och ute.

Det skiljer bara några veckor mellan oss. Det känns fantastiskt att vi ska få vara mammalediga tillsammans.

Jag älskar ballonger med det lilla extra. Som de här med pom-poms på, Oh baby med guldconfetti i eller de transparenta med blå confetti inuti.

Så mysig stund med Annikas vänner.

Elsa hjälpte till med att öppna bebisens presenter.

Nöjd och glad Annika! Så roligt att få göra en babyshower för henne.

Här är flaskor, nappar och skedar till lillasyster från Herobility. Jag älskar deras design! Flaskan i mitten är Herobilitys HeroEcoBottle som är världens första flaska gjord av glas och växtbaserat material. Kom ihåg att du får 15% rabatt hos Herobility med koden JESSICA15 (gäller på ordinarie priser, kan ej kombineras). Klicka här för att komma till alla produkter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Vad fint!
    Ett tips till nästa gång du använder konfettiballonger är att ta på dig en vante och gnugga lite på utsidan på dem, då fastnar konfettin bättre på insidan tack vare den statiska elektriciteten som uppstår (som när man gnuggade ballonger mot håret när man var liten för att få de att fastna på väggar och uppe i taket). 😊