Avsluta dagen med avslappning – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Avsluta dagen med avslappning

Inlägget innehåller adlinks

Jag och Ibbe landar allt som oftast i soffan framför någon serie efter att han har nattat Bonnie och jag Elsa. Bonnies nattningar tar bara några minuter medan min nattning med Elsa tar ungefär 30 minuter. Ibland längre, men jag försöker verkligen njuta av dom stunderna istället för att känna stress över att hon inte somnar. Vi har bara barnen till låns och den totala tiden som nattningarna tog kommer kännas som några minuter när det inte ska nattas längre.

Ibbes väckarklocka ringer strax efter 05 så han vill gärna sova senast 22. Jag borde också sova då men har börjat ha lite egentid när han har gått och lagt sig. Jag tänder ett ljus, stänger av tvn och lägger mig ner på mattan i vardagsrummet. Sen gör jag 30 minuters Yinyoga med Sheila i öronen. Jag älskar hennes röst! Förut hade hon livesändningar på Instagram varje söndagkväll där hon hade ett pass i Yinyoga.

Nu har jag signat upp mig på hennes och Magnus Fridhs Patreon där det finns massor av yogapass och meditationer. Det är verkligen det perfekta sättet för mig att komma ner i varv. Jag vet inte hur många gånger jag har somnat på golvet. Är det någon av er som kör Yinyoga?

Fredagens outfit är från Ellos. Min rabattkod för 33% på dyraste varan är fortfarande aktiv där, använd koden 425419. Klicka HÄR för att komma till tishan och HÄR för att komma till byxorna. 

Byxorna ser ut som skinnimitation men dom har en coatad yta. Dom är stretchiga och höga i midjan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.