Att suga ut det sista… – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Att suga ut det sista…

Hallå vädret! Det är näst intill tropisk värme hos oss idag. Jag ställde klockan och jobbade ett par timmar imorse när Bonnie sov och Elsa var på förskolan. Sen kom Annika och Elliot förbi och så åkte vi ner till havet och åt lunch. Vi var på väg att doppa oss i havet men precis när jag skulle göra det tjoade Bonnie till uppe i vagnen så jag fick hoppa upp. När jag sen skulle doppa mig var det en nakenbadare precis där vi satt så då blev jag lite osugen på att gå i.

Budgivningen av vårt hus är igång nu! Det är om möjligt ännu mer spännande än när vi själva budade på vårt nya hus. Om en stund kommer Angelica hit så ska vi spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden. Vi vill inte riskera att inte släppa ett avsnitt så då är det bra att spela in så tidigt på veckan som möjligt känner vi. Jag längtar tills hon har slutat sitt nuvarande jobb så att vi kan jobba dagtid tillsammans igen.

Nu suger vi ut det sista ur den här sommaren hörni! Jag frågade Ibbe om inte han kunde ta en veckas semester så att vi kunde åka ut med båten några dagar men icke.

Så skönt med lite sol på nosen igen!

Elsa är väldigt förtjust i Elliot.

Han verkar också tycka att Elsa är helt ok, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.