Att se sitt barn med andra barn – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Att se sitt barn med andra barn

Inlägget innehåller annonslänkar

I veckan var vi på utvecklingssamtal på Elsas förskola. Det var så spännande! Vi fick fylla i ett papper innan med olika punkter om hur vi upplever Elsa. Jag och Ibbe och pedagogerna har väldigt lika bild av Elsa. Hon är omtänksam, verbal och nyfiken. Hemma pratar Elsa väldigt mycket om ett specifikt barn på förskolan och kallar honom sin bästa vän, men på förskolan sa de att hon leker exakt lika mycket med alla barn, stora som små.

Igår var vi på valborgsmiddag hos några vänner och de har två barn som är äldre än Elsa. Det var så fint att se Elsa tillsammans med andra barn. De andra barnen tog hand om Elsa och hjälpte henne upp och ner för trappen. Så gulligt att se! Elsa har pratat om de andra barnen hela morgonen.
Vårig outfit för att fira in våren! Brukar det inte vara varmare på Valborg eller är det bara jag som minns fel?
Kavajen hittar du här. Den kommer från River Island. Jeansen är mina favoriter från Gina, du hittar dom här. Modellen heter Molly. Dom är high waist och så sköna!
Idag ska Elsa och jag städa och fixa här hemma. Det känns som en klassisk söndag tycker jag. Ibbe har åkt till andra sidan Sverige för att titta på en ny båt.
Jag hade velat rensa lite bland Elsas tusen leksaker, men det får bli någon gång när hon sover eller inte är hemma. Hon älskar alla sina saker, även om det är gammal ballongpinne som är trasig.
Saker lite här och var. Det ska bli skönt att få undanplockat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Kavajen var som gjord för dig, jäklar va snygg du var i den!

  Lyssnade på tvillingpodden igår och hade svårt att somna efteråt… Ni glömde ju berätta vitlökshistorien! Sååå nyfiken på vad som hände 🤣

 2. Jenny

  Ja jösses ja det där med att försöka rensa bland leksaker är då inte lätt 🙂 vår äldsta dotter som är snart 4 var bortrest några dagar förra veckan med sin mormor. Gissa om jag passade på att rensa ordentligt bland alla leksaker och prylar.
  Hon har än så länge inte frågat efter något jag kastat eller skänkt. Vi försöker få familj att köpa mer förbrukningssaker i present eller julklapp. Blir liksom för mycket leksaker annars som ändå inte leks med.
  Hon älskar att pyssla och läsa samt lägga pussel. Så sånt brukar vi be om. Och kläder är alltid välkommet.
  Tack för en härlig blogg <3

 3. Den

  Hade ni inte precis köpt en ny båt? 😀 (hörde i tvillingpodden och såg firande på bloggen)

 4. Den

  Hade ni inte precis köpt en ny båt? 😀 (hörde i tvillingpodden och såg firande på bloggen)

Annons