Att läsa med slutna ögon – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Att läsa med slutna ögon

Det här inlägget är ett samarbete med BookBeat

Det optimala för mig som inte är en bokmal är att kunna läsa samtidigt som jag blundar. Alltså lyssna på ljudbok! Här är sju tillfällen där jag tycker att det är helt perfekt att lyssna på ljudbok. När tycker ni att det är som bäst att lyssna på ljudbok? Lyssnar era barn på ljudböcker? Det som också är bra med BookBeat tycker jag är att man kan välja om man vill läsa direkt i paddan/mobilen eller lyssna.

1. I badkaret
2. I sängen innan jag somnar
3. När jag cyklar till jobbet
4. När jag är ute och promenerar
5. I soffan efter nattning av barn istället för att titta på tv eller scrolla på telefonen
6. När jag åker kommunalt
7. När hela familjen åker bil

Jag har fått en unik kod till er som innebär en månads fri lyssning helt utan bindningstid. Erbjudandet gäller till och med 4/11 2016 så passa på att klicka in er på BookBeat här och använd koden: jessicalagergren Vid det första steget i registreringen där du fyller i namn, epost, lösenord och erbjudandekod står det ”prova fritt i 14 dagar”, när rätt erbjudandekod är ifylld och du klickar dig vidare till steg två i registreringen så uppdateras kontot från 14 fria dagar till 30 fria dagar. Så som ny användare uppdateras kontot från 14 fria dagar till en fri månad först när du klickar sig vidare till steg två i registreringen.
bookbeat_1Just nu lyssnar jag på Elaine Eksvärds bok “Medan han lever”. Det är en fruktansvärd och gripande historia som jag tycker att alla vuxna människor borde lyssna på/läsa.

bookbeat_2BookBeat är Bonniers nya prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker i mobilen samt surfplattan. Med BookBeat får du tillgång till ett helt bibliotek direkt i din mobil så du kan lyssna precis där det passar dig. Det finns tusentals böcker att välja och vraka mellan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.