Att ha henne vid min sida – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Att ha henne vid min sida

Idag är jag hemma och tar det lugnt, men jobbar, och Elsa är fortfarande ledig från förskolan. Nu har jag checkat ut från jobbet och ska ta en välbehövlig lugn helg. Elsa är pepp på fredag och fick nyss måla sina egna tånaglar. Hon hittade en liten kvist från en vindruva och satt och låtsades måla tånaglarna med den. Ni skulle sett hennes min när jag frågade om hon ville prova måla naglarna själv med nagellack. Glad men också skeptisk. Jag la ut några filmklipp på mina insta stories, jessicalagergren heter jag på Instagram.

Ikväll blir det fredagsmys med tacos. Hela helgen är obokad och oplanerad. Precis som jag behöver ha det just nu. Jag har sett att många tipsar mig om att åka in till gynakuten för att stilla min oro om blödningen. Men jag har ju varit där och blöder för lite för att de ska vilja ta emot mig. Jag kommer vänta in min läkartid på måndag. Jag uppskattar era tips och alla fina kommentarer, tack för det.

Jag hittade Elsas nya pyjamas på Lindex rea. Den kostade 100kr. Fantastiskt!

Evigt tacksam att Elsa är en del av mitt liv. Hon är mitt allt.

Nagellacksexperten Elsa.

Nu ska Elsa och jag städa bort julen här hemma. Skönt tycker jag! Är klar med julen nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. StrongMama

  Usch vad hemskt allt känns, förstår din oro, kan tänka mig hur det är men jag vet inte. Lycka till med allt, vad fint att du finner lite tröst hos din fina Elsa. Lilla söta goa unge. De är en sån stor glädje för oss föräldrar, så mycket kärlek och mys man får. Stor kram och lycka till. <3

 2. Sandra

  Usch vad jag lider med dig ❤
  På ett sätt är det ju ändå positivt att du blöder för lite för att dom ska ta emot dig, om man nu ska se någon ljusning i allt skit. Jag håller mina tummar hårdare än hårdast för er. Tror och hoppas att allt ser bra ut!

 3. Felicia

  Helt rätt att vänta in läkartiden 💕 det är jobbigt men det känns som ett resultat på måndag är säkrare gällande för hur resten av graviditeten kommer fortlöpa än att göra ett ultraljud i den akuta fasen! All lycka till!!

Annons