Att ha henne nära nära – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Att ha henne nära nära

Det är något alldeles speciellt med Elsa. Jag förstår att alla föräldrar känner så för sina barn, men Elsa är one of a kind. 50% av mig och 50% av Ibbe blev en framåt, musikalisk, klok, lillgammal, showig och nyfiken människa. Hon frågar om allt just nu. Hur bebisar kommer in i magen. var godis kommer ifrån och hur stjärnorna ser ut. Ibbe är väldigt pedagogisk och förklarar och visar filmer. Inte på hur bebisar blir till dock. Hittills har vi bara nämt att pappan har frön och mamman har ägg, men inte hur fröna kommer till ägget…tänker att det får vänta lite.

Häromdagen fick vi klart i vår walk in med hjälp av bästa Acko. Elsa tyckte att det kändes som att vara med i tv när hon var där så hon frågade om vi inte kunde leka Idol. Hon älskar det programmet. Och alltid när hon ser sin gudfar Pär säger hon “det är min gudfar mamma” och “det där är hans jobb!”. Gullungen hade sen audition för mig där jag skulle agera jury. När hon skulle somna ikväll la hon sig i min famn och sa “mamma, kom ihåg att jag alltid kommer att älska dig!”. Jag älskar henne. Och jag älskar att ha henne nära. Bästa i hela världen.

Hon stylade sig själv med hårband, tights, hoodie och “klackor” som hon kallar pumpsen. Sen gick hon loss på en egenskriven låt.

Hon levde sig verkligen in. Och innan hon sjöng fick hon svara på frågor. Vad hon hette och varför hon ville vara med i Idol. På den senare frågan svarade hon “jag har liksom älskat att sjunga sen jag var liten”.

På fredag ska hon, jag och Ibbe ha en utflyktsdag och Bonnie ska vara hos mormor i några timmar. Hon fick välja mellan badhuset och bio. Det blir Frost 2. Elsa sa. “Mamma jag är SÅ taggad på Frost 2”.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Ja visst är det ljuvligt att ens barn är alldeles extra speciell! Det hör nog till som förälder att känna så 😉
    Jag har en 5-åring och en 2,5-åring och det är härliga åldrar båda två! Så mycket funderingar hos dem båda, ljuvligt!
    Gott nytt år!