Att få vara tillsammans med henne – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Att få vara tillsammans med henne

I annonssamarbete med SF Kids

En sak som blev så tydlig när vi kom hem från BB var att jag inte kunde ha Elsa lika nära. Jag är så van vid att ha henne vid min sida hela tiden. Nu tar Bonnie upp nästan all min närhet, speciellt eftersom att jag försöker få amningen att fungera. Första natten hemma bröt jag ihop och kunde inte sluta gråta. Jag har sovit med Elsa nästan varje natt under 4 års tid men från och med då sov hon i sin egen säng i sitt eget rum. Det var inget Elsa brydde sig om, tvärtom tyckte hon att det var skönt. Men jag saknade henne så att det gjorde ont. Jag är så van att ha hennes lilla ben slingrat runt mig.

Nu försöker jag ta tillvara på alla stunder vi kan få tillsammans. Det blir mycket Ibbe och Elsa och väldigt lite tid med mig. Något som fungerar hur bra som helst att göra med Elsa samtidigt som jag ammar Bonnie är att titta på film. Det är så mysigt! Just nu tittar vi på Madicken via SF Kids som är barnens egna playtjänst. Just nu får du använda SF Kids 2 månader fritt med koden Lagergren19. (Gäller för nya kunder tom 31 augusti 2019.) Klicka här för att komma till erbjudandet!

Till helgen sticker vi ut med båten igen och då är det perfekt att ladda ner film till Elsas padda från SF Kids och använda deras offline-läge. Perfekt när man har dålig mottagning ute till havs.

Världens bästa systrar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Upplevde samma sak när lillebror kom, då va min flicka 2.5 år och hon började att separera sig själv från mig, hon började bli självständig och hon & pappan va iväg mycket på egen hand. Det va jobbigt, men också viktigt tror jag. Ta tillvara på stunderna ni får tillsammans och se det positiva i att Elsa får tid med sin pappa❤️ Tror att många känner såhär när de får bebis nr 2, otillräcklig och separationsångest från de stora barnet❤️