Jessica Lagergrens

Att bo under samma tak!

Nu jag har och Angelica bott under samma tak i snart två veckor. Det går över förväntan! Hittills har vi bara haft någon/några kvällar där vi alla varit samlade samtidigt. Sjukdomarna har avlöst varandra så vi har pusslat en del för att inte smitta varandra. Nu är Bonnie hemma snorig och Angelica ligger däckad i feber. Jag känner mig krasslig så försöker vila så mycket det bara går för att det inte ska bryta ut. Vabb-hösten är verkligen kommen! Jag njuter dock av att ha Bonnie hemma eftersom att jag får mer tid med henne då. Just idag är det rätt lugnt på jobbfronten och jag har bara ett möte.

Angelica har en lagom stor lägenhet för en vuxen och två barn. Det fungerar absolut att vara två vuxna, fyra barn, en hund och en hamster. Men det gäller att var sak har sin plats, minst sagt. Det blir mycket plocka och stuva undan för att alla ska veta var sina saker är. Sen Angelica började med sin ADHD-medicin är hon så mycket mer strukturerad. Dessutom är hon snabb när hon gör saker. Så skönt! För henne – och för mig!

I förra veckan när vi var i Forsa hittade vi så otroligt mycket svamp. Det vi inte åt upp på plats har jag gett bort. En mycket uppskattad gåva av alla som fick den!

En tidig morgon i Hälsingland! Vi fick se dagen vakna till liv!

Jag älskar att vara uppe i Forsa. Det är ett av få ställen jag åker till där jag inte känner att jag längtar hem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.