Artistskola för Elsa! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Artistskola för Elsa!

Nu har jag äntligen hittat en aktivitet som känns helt perfekt för Elsa. Tidigare har hon provat dans och gått på simskola. Dansen var varje lördag förmiddag vilket inte var optimalt för vår familj. Det är skönare att ha helgerna fria från fasta aktiviteter. Simskolan var på en vardagskväll vilket var perfekt, om än lite sent. Nu har jag hittat det optimala hoppas jag. En artistskola med en kurs som heter absolut show & scen. När det var dags för uppvisning med dansen sa Elsa “Jag ska stå längst fram och sjunga”, fast alla andra skulle dansa tillsammans. Nu kommer hon få göra exakt det hon vill och jag hoppas att hon kommer att älska det.

När jag berättade för henne om skolan blev hon så glad! Dock berättade Angelica för mig att hon tror att det är hennes skola. Alltså att hon ska gå där varje dag. Jag måste berätta för henne att det är en gång i veckan. Jag och Ibbe har börjat kika på musikklass för henne sen. Vi får se när det blir, jag tror att hon skulle gilla det.

Titta vilka småttingar! Alice i rosa klänning, Elsa i vit tisha och svarta leggings och Philip längst fram.

Elsa för bara något år sen. Här i full fart!

Titta min lilla plutt! Tänk att jag har allt det framför mig med Bonnie. Så tacksam att vi fick ett till barn.

Ser ni likheterna mellan Elsa och Bonnie?

Elsa bonpoint

Här va Elsa lika gammal som Bonnie är nu, 6 månader.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Det här hittade jag häromdagen, tyckte det var väldigt intressant! Tänker att det också är något som Elsa lätt skulle klara av 😊https://www.stepnote.se/att-borja-spela-ett-instrument/