Åren som gått i bilder! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Åren som gått i bilder!

Jag har uppdaterat här i min blogg sen Elsa låg i magen. I maj fyller Elsa 6 år så det är en hel del år och jag har ett väldigt stort arkiv. Det är väldigt kul att titta tillbaka på åren som gått och se delar av det man har gjort. Tänk om man hade vetat allt man skulle gå igenom under åren som varit. Det är ändå tur att man inte vet i förväg tycker jag. Angelica har varit i kontakt med ett medium och fått veta spännande saker om sina “tidigare liv”. Det var väldigt intressant att höra om och om hon vill hoppas jag att hon kan dela med sig av det i nästa veckas avsnitt av TVILLINGPODDEN som vi ska spela in idag.

Om jag skulle gå till ett medium skulle jag vilja fokusera mer på framtiden och vad som väntar mig. Tror ni på sånt? Jag tror att det är en sån sak man behöver tro på för att det ska “fungera”. En gång för många år sen var jag och en kompis hos en hypnotisör och skulle bli hypnotiserade. Det fungerade för henne men inte för mig. Jag är ganska skeptisk till hypnos så jag tror absolut att det spelade in i att det inte fungerade på mig. Dela gärna med er av era erfarenheter av medium och hypnotisörer. Jag tycker att det är spännande även om jag som sagt inte riktigt tror på det. Nu blir det bilder från 2015 fram till idag!

En nyfödd liten Elsa. Första tiden med en liten bebis var väldigt speciell. Och en väldigt stor skillnad med första och andra barnet tycker jag. Med Elsa var jag så himla orolig för allt mest hela tiden. Med Bonnie var jag lugnare och tryggare i att allt var som det skulle och att det mesta bara går i perioder.

Vi var i Grekland på semester på Elsas 1-årsdag. Som jag längtar till man kan resa igen!

Elsa fyllde 2 år! Vilken liten gullis!

Tänk att Bonnie blir 2 år i juli. Tiden går så himla fort!

Sommaren 2018 tillbringades i poolen på baksidan med kusinerna!

Sommaren 2019 var vi på Gröna Lund! Det lär dröja innan man kan besöka ett nöjesfält igen. Men tänk den dagen vi får göra det igen!

Elsa fyllde 4 år och fick en siffertårta på sängen på morgonen.

På Elsas 5-årsdag hade hon både en lillasyster och en Monkey på besök!

I juli 2019 blev Elsa storasyster till lilla Bonnie Lo. Det var en stolt storasyster som tog hand om sin lillasyster från första stund.

Bonnie fyllde 1 år sommaren 2020 och det firades med melontårta & majskrokar!

Idag lämnade jag kidsen på förskolan i pulka! Det var sandat nästan hela vägen så det gick hål i pulkan men tjejerna var väldigt nöjda med åkturen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Har provat att bli hypnotiserad, funkade inte alls. Men jag va också väldigt skeptisk innan så kanske det spelar roll 🙂