Är det på gång? – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Är det på gång?

Sedan igår har jag mått superilla och jag kräktes en skvätt (TMI, men från och med nu kommer den här bloggen vara to much info, hela tiden.) Jag tänker berätta om minsta lilla detalj, så om du är känslig för sånt får du återkomma när bebisen är ute.

Idag mår jag fortfarande illa och har även mensvärk. Är det på gång nu? För min del får hon gärna komma efter helgen. Jag jobbar min sista dag på torsdag, sen är det fritt fram för förlossning!

IMG_7877

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej!
  Lyssnade precis på podden, som för övrigt är super, och hörde om din nässpray. Använder du typ nezeril så är det ingen fara, det enda är att du själv kan bli
  beroende. Jag hade gravidtäppa från vecka 12 tills det att min lilla tjej kom ut, den försvann typ på dagen, och jag använde oxå nässpray heeeeela tiden. Trodde att jag skulle bli beroende men det blev jag faktiskt inte.
  Hoppas att din täppa också försvinner så fort din lilla tjej tittat ut.

  1. Fanny

   Exakt samma för mig! Använde också nässpray varje dag under grav tills hon va ute och ja samma där nästäppan försvann:) alla hade sagt att jag skulle bli beroende och behöva bränna i näsan men icke sa Nicke.. Jag tror knepet är att sluta med själva vanan efter. Man e van att ta nässpray liksom, fast man kanske inte känner efter om man är täppt ens sen:)

 2. Kajsa

  Min förlossning började med att jag kaskadkräktes. Förstår att du längtar ihjäl dig och att du blir på helspänn för minsta lilla tecken

 3. Sandra

  Jag tror det dröjer lite till, men hoppas att du mår bättre snart! Jag tippar på att hon tittar ut den 17:e maj.

 4. Emelie Holst

  Så kände jag med Olivia och trodde jag fått urinvägsinfektion, men jag va öppen 3 cm! Haha!! 😉

 5. lin

  Hoppas! Men tyvärr så brukar det ju mest bara betyda att man är höggravid. Den sista tiden är olidlig! Men snart är Elsa här, och jag ser fram emot all TMI. Herregud, jag ÄR TMI. Bästa som finns.

 6. Michelle

  Ohhhh vad spännande. Jag mår precis likadant. Mår illa och kräks av smörlukt och har en mensvärk och sammandragningar utan dess like. Alla graviditeter och förlossningsstartar är ju så galet olika så det är svårt att säga om det betyder något. Men jag tycker det börjar bli dags för våra små att komma ut nu. Jag personligen har tokledsnat på att ha sådan hemsk foglossning och konstant höra vilken stoooooooooor mage jag har. Nästa idiot (ojdå, jag är visst lite hormonell idag) som ska dryga sig och berätta vad han eller hon tycker om min kropp kommer att få en krossad näsa.

 7. Jessica Christensen

  Jag hade sammandragningar & förvärkar i 3 veckor innan lilleman bestämde sig för att kika ut på BF! 🙂 hoppas sista tiden av din graviditet blir fantastisk & att lilltjejen inte jäklas för mycket med dig 😉 kram

 8. Malin

  Känner igen de där, men tyvärr höll de på så för mig sista månaden, spydde flera dagar i veckan och konstant molvärk, men tillslut, dagen innan bf valde lilltjejen att titta ut! Hoppas din lilltjej är snabbare